.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, October 31, 2010

Countdown :: 2 Days to go~ (^^,)

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

esok exam science . takod jugak . bedebar-debar laa jugak pikir sal soalan Section C, paper 2, plan satu experiment . huhue~ gigitjari hope, boleh buat dan kekalkan pencapaian last exam ( tak cemerlang tapi memuaskan senyum) .

hummm . lusa pulak , exam fizik sivik...senang kata kau ??? OMG~! banyak laa kau punya senang ! hahaha . okey, fine~ memang senang . tapi, soalan berbelit-belit doe . last exam dapat berapa ja . hey ! pe kes fina kecoh sal sivik neyh ??

CLEVER Edisi Malaysia (Eps. 6)

Assalamulaikum dan salam 1Malaysia ....


 halooooo !! hehehe . happy siot ! LOL . hahaha . tadi tengok rancangan Clever kat Astro TVIQ (Chan. 552) . best !! nak taw sal pe best ?? sebab .. ada DAFI !!! heeee~ :P tu sebab utamanya larh . sebab lain,. best sebab dapat belajar eksperimen-eksperimen yang tak penah fina buat . huhue~ walaupun rancangan nie sekadar kuiz khas untuk pelajar sekolah rendah, fina rasa tak salah kalau remaja sekolah menengah atau  orang dewasa pun menonton sekali . boleh tambah ilmu kan ?? rancangan Clever adalah rancangan No . 1 di Jerman (if tak salah laa..betulkan kalau fina salah :)) . Clever yang fina tengok tadi tuh, Clever Edisi Malaysia yang dikendalikan oleh Aznil Hj. Nawawi dengan saintis Rafidah (Episod 6)............

YANG SEMPURNAKANKU by 6ixth Sense

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia.....
haloo2 ! heeee~ sengihnampakgigi satu lagi posting about my favourite song .. hehe .. lagu nie best ! lirik dia tuu menarik agree5 . i like kenyit ! check it out peace!




Kaulah bidadari dalam hidup
Yang selalu hadir di dalam mimpiku
Bunga yang selalu harungi hariku
Anugerah Tuhan yang sempurnakanku

Bila kau jauh
Aku selalu rindu
Bila kau ada
Hatikan berbunga

Ku akan selalu menjadi bintangmu
Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menemani sunyi di hatimu


haaa~ best kan ?? heee~ kenyit


* quick post
* ♫ ku akan selalu  menjadi bintangmu..........♪

Saturday, October 30, 2010

Mark Zuckerberg Benci Facebook ???


OMG ! MZ benci facebook ?? biar betul ?! baca kat bawah neyh ......

[ klik pada gambar untuk paparan lebih jelas ]


hahahahaha . lawak ! gelakguling giler betul laa Mark tuu kalau dia benci hak ciptaannya sendiri yang mendapat sambutan terbaik dari orang lain (termasuk budak fina nie . LOL peace hehehe) .. ish3 ..
credit to :: Facebook Comics

Friday, October 29, 2010

angin puting beliung di Perlis :: 28/10/2010 ....

Assalamualaikum .....

entry kali nie, fina nak kongsi pasal tragedi yang berlaku di negeri kecil fina , Perlis . fina tak taw nak cakap apa . kejadian nie tak jadi depan mata fina . humm . korang tengok laa video kat bawah nie sedih ....

Subhanallah . Allahuakbar .
berita dari yang lain ::
Tornado in Perlis

uji kepantasan menaip ;)


habis laju ker korang taip ?? satu minit korang leyh taip berapa perkatan ?? fikir nak taw ?? klik sini peace. nanti kongsi laa kat sini brapa perkataan yang korang boleh taip dlam masa 1 minit . gud luck ! heeeee~ (^^,) fina dapat ........................

Facebook Comics best !! i like ! (^^,)

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia ...

sekarang , fina nak kongsi 1 blog baru dengan korang encem . blog apa ?? fikir blog Facebook Comics . apa ada dekat blog nie ? best ke ?? besttt ! dekat blog nie, ada status FB yang luar biasa . besar kemungkinan boleh buat korang gelak tebahak-bahak . heee~ nak taw luar biasa yang macam mana ?? baca lagi untuk tahu lebih lanjut nerd..............

Thursday, October 28, 2010

Contest Review Blog Dauspozi.com

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia......

hari nie fina nak join contest blog Dauspozi.com . heeee~ (^^,) budak fieyna nie ...... nak join contest plak dia . layak ke ?? huhue~ hummm . tak pe lah eh tak layak pun . yang tak layak tu laa nak buat bagi layak . kenyit sebab utama fina join contest nie sebab nak biasakan diri join contest-contest yang blogger buat . sebab lain ?? mesti laa nak menang hadiah . hehehe . walaupun tahu peluang nak menang tu tipis, atau mungkin, tak ada langsung . domain percuma ! sape tak nak ? huhu~ apa2 pun , pasrah je . kalah menang kan adat pertandingan . senyum ok, nie kali ke-3 fina join contest dekat internet, kali ke-2 contest di dunia blogging dan .......... kali PERTAMA review blog orang senyumkenyit . tak pernah menang pun dlm contest sebelum nie . dan tak pernah pun buat kerja review2 nie . takut tersalah cakap . tapi tak pe .. saia cuba yea... huhue~ baeklah, review tersebut bermula di sini sengihnampakgigi..............

weeeeeeeeeeeee~

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia ......

quick post again !

hehehe .

nak bagi taw, exam Prinsip Perakaunan suda selamat ditamatkan .

heeeee~

Alhamdulillah, boleh jawab .

walaupun tak sure .

hehehehehe .

hope, resultnya lagi baik dari hari tu .

aminnnn~

Wednesday, October 27, 2010

* quick post *

assalamualaikum dan salam 1Malaysia .
Di malam yang tak sejuk, tak panas nie , fina menggataikan tangan untuk menekan-nekan keyboard . bhahahax jelir final year exam ada lagi 4 hari . ada lagi 6 paper, 4 subjek . huhue~ esok exam PRINSIP PERAKAUNAN ......

Monday, October 25, 2010

Lagu Teman :)

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia....

Selamat Malam .

just a quick post .

fina nak kongsi lagu nieyh dgn korang .

best ! fina suka !

Friday, October 22, 2010

yes ! 5 days have 'gone' ! ^^,

assalamualaikum dan salam 1Malaysia ........


yeay ! 5 hari utk minggu 1st final year exam nie dh berlalu . Alhamdulillah :) . lepas dah 2 killer subjek, ADD MATH n SEJARAH . mmg killer gler arh 2 tuu . adoi , pasrah je larh result nanty .. humm . now, ready for 2nd week exam .. PD, PI, PA, PJK .. erk ?? semua P...cantek jer...heeee~ :)

Thursday, October 21, 2010

add math~! T_T

assalamualaikum dan salam 1Malaysia......



OMG~! exam edmath td .

Monday, October 18, 2010

it's begins today~

assalamualaikum dan salam 1Malaysia.......


saya dengan 'bangga'nya menyatakan bahawa final year exam bg Form 4 seluruh negeri PERLIS secara rasminya bermula ! weeee~ bhahax . buat sonok bule~ :P

Friday, October 15, 2010

6th !! ^_^

assalamualaikum dan salam 1Malaysia.......


ada apakah dengan number 6 ?? huhue~ biarlah rahsia . dh dua kali dapat number neyh . kekal rekod gituuu . x turun x naek . kat mana ??? biarlah rahsia~ heeee~ hope, dapat pertahankan rekod nie . kalo naek xpe, turun jgn . amiiiinnn . ^^,

P/s : x paham apa yg dax neyh merepek ?? cowie yarh . hehehe



* just a quick post~ :)

Thursday, October 14, 2010

the songs from my frenz ~ ^_^ ♪♫

assalamualaikum dan salam 1Malaysia.......


finally !! ^^,

assalamualaikum dan salam 1Malaysia.......


Tuesday, October 12, 2010

i hate them damn much !!

assalamualaikum dan salam 1Malaysia ....

arggghhh ! bencinya ! bengang nya ! ngox btol laa . ! hello ?? dah byk kali aku berpindah-randah ..dah betahun aku dok bela kucing . xpenah pun ada yg kecoh sal kucing ! mai cni, jiran sebelah nie dok kecoh sal kucing plak ! bengong~! bau busuk laa apa laa.....hey ! kucing tuh kami letak dlm sangkar oke ?? dia 'membuang' dlm sangkar tuh ja . x membuang merata2 puns ! suka suki je tuduh ! jiran2 laen x kata pa pun . dyorg je yg lebey2 sampai p report ke pejabat . huh ! . wth~! i HATE you larh !!!!!!! BENCI !!

hepy bezday, m0m ! ;)




selamat hari jadi , mak !
smOga panjang umO n murah rezeki .
thanx for being so supportive .
thanx for being so understanding .
thanx for everything .
~ i[♥]mom ~


Mom






Saturday, October 9, 2010

final year exam ~

Peperiksaan Akhir Tahun akan menjelang tiba . huhue~ x lama dh, lg 9 hari . dh prepare ke dax neyh ?? dh .. ckit - math, bm n sej . tuu pun dk peninx2 lalat lg . adoyai~ yg len ?? otw ! huhue~ add math ! xyah dk kata apa dh laa yg tu . selalu meyedihkan ! isk3 . T_T


FOLIO AKAUN ;)

-2-3 mlm xtdo, sipkan folio neyh-

Finally ! siap jugaa folio akaun . Alhamdulillah . selepas nk dekat 2 minggu bertungkus lumus . huhue~ mcm bukak perniagaan ouh ! dlm folio nie ad 40 dokumen yg DIBUAT sendiri utk urusniaga 1 bulan . perniagaan ats nama sendiri . hOhO~ untung 7000+++ . uke laa tu kan, baru bkak perniagaan . heeee!~ :P

Monday, October 4, 2010

new timetable again ! huh ! =S


nak luahkan perasaan !

huh ?? jadul baru lg ?? well, derma mmg always 2kar jadual . sebab ?? xdpt dkesan ! dun noe lah awat selalu sgt 2kar jadual . adoyai~ tp nk nk buad cm ner, kami (student) , hanya menurut perintah . huhue~ malang juga bg kelas 4R, hari 2 saja, 2 kali 2kar jadual . adoyai~ ley jd tintonx if tiap2 ary cm neyh ! ta pe lah . nk buad cm ner . dh nasib badan . terima je larh . huhue~

hope, jadual neyh kekal sampae abez sesi persekolahan thiz year . :)

Friday, October 1, 2010

1.OKT.2010

* HEPY 16th BEZDAY TO SCHA SALVATORE !! *
ary nie bezday my bff, NUR SHAHIRA BT CHE IBRAHIM . uiks ! dh besar ini mudarx . hehe .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...