.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, January 31, 2011

Cari Jodoh by Wali Band o.O

Assalamualaikum .. wooots ! pon2 ! nak jawab tag neyh .. macam best jer .. huhu .. jom baca ! eyh ! sebelum tuuu .... sebenarnya Fina ditag oleh schaVAMP pada 22 Dec 2010 . saja2 nak jawab lewat .. ngeh3 . :P lets check it out ! ;)

Friday, January 28, 2011

Cross Country SMK Derma [2011]



Assalamualaikum dan salam 1Malaysia ....


pada 28 Jan 2011, SMK Derma telah mengadakan merentas desa tahun 2011 . 1st time tak lari . huks . sedeyh laa jgak .. huhu . final year kowt . humm .. tak pe lah ... sebab apa Fina tak lari ?? ada masalah kesihatan kahh ?? oh, no, no ! Alhamdulillah, Fina sihat setakat nie . :) ponteng ??? hey ! Fina bukan macam tuu .. *kadang2 macam tuu jgak laa .. ngeh3 .. kadang2 je okeyh ?? :P habis tuu, sebab apa Fina tak lari ?? hello ??? tengok pixca kata atas tuu yea .. I'm a PBSM girl !!!! oyeahhh ! Fina bertugas untuk Cross Country this year .. nak taw ceritanya ?? klik readmore okeyyyy ..... ;)


Thursday, January 27, 2011

halooo ! :P

Assalamualaikum ,,,,

ouchhh ! dah bersawang blog nie .. sebab dah sebulan tak berupdate ! wakakaka . :P nak buat macam mana, sejak bergelar pelajar Tingkatan 5 neyh, tahap 'kebizian' yang melampau telah melanda .. erk ? 'kebizian' ???? ada kah perkataan tuu dalam kamus dewan ? cikgu Azu, maaf ! ;) kesibukan lah kawan-kawan ! hehehe . xD okey ! back to the topic .. sibuk sangat akhir-akhir nie, blog pon tak sempat nak update betul-betul . just taip-taip entry, lepas tuh, save masuk dalam draft je .. dengan draft2 pon bersawang . banyak gler entry yang tak di publish . bhahahax . :P fina nak publish jgak semua entry tuu walaupun besar kemungkinan tak de sape pun yang baca . muehehe . sekadar untuk ingtan sendiri :) . huhu~ sekarang nie dalam proses nak kemaskini blog nie . masa cuti seminggu bakal datang akan digunakan sebaik mungkin , untuk homework + tuisyen/kelas tambahan + my PC ! .  heeeeee~ (^^,) wish me luck ! hahaha . k.lah, fina nak pi check2 apa yang patut fina buat kat blog nie .. huhu~ papai ! jumpa di entry akan datang ! ;)

p/s : lemsow (pc) Fina dah ok ??? yup ! syukur , Alhamdulillah ! (^^,) nak taw macam mana ? tnggu entry akan datang yea .. hummm~

Saturday, January 1, 2011

HAPPY NEW YEAR 2011 !! (^^,)


wohooo ! dah masuk tahun baru ! SELAMAT TAHUN BARU kepada semua . 2011 . SPM ! yes , SPM ! takut laa jgak .. huhu~ azam baru ?? ohh ! azam lama pon tak tercapai lagi .. wkakaka :P okey2 . meyh baca azam Fina tahun nie ....... ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...