.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, February 15, 2011

Contest Si Manis Berbaju Kurung



pon2 ! nak join contest lagi .. hehehe . last untuk hari nie . sekali lagi ditag oleh si vampire yang bernama scha . toink3 . contest yang dianjurkan oleh Azaliahjsalleh . check it out ! ;)

Contest Senyum Tanpa Gigi

wooots ! Fina nak join contest plak . contest nie dianjurkan oleh sis Muazatul . scha jgak yang tag . huhu~ menarik contest nie . (^^,)  ok .. nie pix yang Fina pertaruhkan ::
SYARAT  Contest ::
  • just upload gambar korunk SENYUM tanpa GIGI.
  • buat satu ENTRY. (simple sudeh) n antar kat comment entry ini.
  • HADIAH (rahsia!!) nanti MUAS bgtaw k,.=)
  • tag 5 orang,.=)
  • dateline 27.2.2011
Fina tag ::
- Anna
- Mona
- Myra
- Anne
- Zaty

okey ! semuanya *DONE* ;)
sapa-sapa yang nak join tu, jom lah (^^,) >> contest <<

Mama Kyra 1st GA

Assalamualaikum ... 1st sekali, Fina nak ucapkan salam Maulidur Rasul kepada semua umat Islam . (^^,) hummm .. dah lama senyap kan blog nie .. huhu~ komputer Fina rosak balik laa . jadi macam hari tuu balik , tiba-tiba jaa .. :( so, tak boleh laa nk update blog . kadang-kadang je boleh kalau kali nie rajin nak berjalan ke cc . ngeh3 .. ok lah ! stop story pasal komputer tu . hari nie , fina nak join GA yang dianjurkan oleh Mama Kyra . fina ditag oleh si schaVAMP . lets check it out ! ;)

Sunday, February 6, 2011

First Gathering make me SMILE !! (^^,)

Assalamualaikum ....





wooots ! tengah hepy nie .. heeeee~  kelmarin kann .... 5 FEB 2011 , Fina join Gathering Blogger Perlis anjuran abgteror bertempat di Kuala Perlis . Gathering pertama di Perlis (kalau tak salah) and gathering pertama yang Fina join . :) sebenarnya, kezen Fina, zaty luvlianncezzz yang ajak Fina join Gatherng nie . Fina nie jenis yang macam .... humm .. malu-malu kucing sikit .. kalau kat luar lah, dengan orang yang baru Fina kenal . kat luar je okey, kat dalam blog, Fina memang friendly .. nak taw kenapa macam tuu ?? tunggu fina cerita di lain entry laa yea .. hehehe .. so, tuu laa sebab utama Fina join gathering nie . Fina nak macam mana Fina tegur orang dalam blog, macam tuu jugak Fina tegur orang kat luar  . dalam erti kata lain , mudah bergaul dengan orang . huhu~ ok lah . lets check it out ! ;)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...