.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, June 18, 2015

PEMENANG D2D's FIRST GIVEAWAY~ TAHNIAH!^^

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 

hye semua! sorry agak lambat buat announcement pemenang. internet problem. sobss T_T so here we go...kepada semua pemenang..sila hantar detail anda kepada sponsor untuk tuntut hadiah anda ye ;)

pemenang-pemenangnya adalah::


 • CASH RM20 (Top Referral) by Edrina

• Bawal Zarazuri (x5) by Edrina

• Bookmarks LE (x3) by Ruqaiyah Amanina

• Topup RM10 (x3) by Ziana

• Hot Perfume (x2) by Kiera Rashid

• Alfafa Shaklee (x1) by Athirah Diyana

•  Barang craft (x3) by Aini Zulaikha

hantar detail anda menggunakan format ini :)
Pemenang D2D's First Giveway
Nama:
Lucky number & link penyertaan GA:
Hadiah dimenangi:
Alamat:
Phone no:
Tahniah kepada semua pemenang and terima kasih kepada semua sponsors dan semua yang join. insyaAllah ada rezeki boleh anjurkan GA lagi nanti^^ till then..byebye! selamat berpuasa!! XD

NOTE: to Top Referral.. takyah alamat and number phone yer. bg number akaun bank je. 


Giveaway ini di'sponsor oleh:
 

Tuesday, June 9, 2015

D2D's GA TAMAT XD

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 


d2d's First GA secara rasminya melabuhkan tirai. chewahhh. kekekeke. :P thanks to peserta2 yang sudi join and support GA ni..thanks jugak to all yang sponsors. :)) 
peserta2 please semak link anda DI SINI... ;)
pemenang akan diumumkan isnin hadapan. tunggu yer. hehehe.
so if ada apa2 masalah...link tertinggal ke ape, please komen before isnin yer. 
thanks^^
 

Dare To Dream's First Giveaway! ^^

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...

Hye uolsss! ^^ yeay! finally dapat jugak anjurkan GA sendiri. simple and easy je GA ni. first time kan. hehe. hope korang support eh :) meh laa join ramai2. thanks :*
 D2D's First Giveaway by Edrina
D2D's First Giveaway by Edrina
Syarat-syarat penyertaan ::

1. Blogger Malaysia
2. Follow Blog:-
3. Like fanpage: 
5. Buat entry di blog anda bertajuk "D2D's First Giveaway by Edrina"
6. Copy coding yang disediakan, paste di ruangan html entry di blog anda dan publish entry tersebut.

Copy coding ini:


tutorial by mialiana.com
7. Tinggalkan link entry anda dalam ruangan komen di SINI
8. GA bermula pada 12.00AM, 9 Mei 2015 dan tamat pada 11.59PM, 9 Jun 2015

18 pemenang dicari dan pemenang ditentukan melalui Top Referral dan cabutan bertuah secara manual oleh penganjur sendiri

Senarai Hadiah:
• CASH RM20 (Top Referral)
• Bawal Zarazuri (x5)
• Bookmarks LE (x3)
• Topup RM10 (x3)
• Hot Perfume (x2)
• Alfafa Shaklee (x1) 
+ Barang craft (x3)


Giveaway ini di'sponsor oleh:






NOTA:
- Please follow semua syarat. Akan disemak.
- Update 150510 :: Hadiah (+3)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...