.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, March 11, 2011

Alhamdulillah ......... (^^,)

Assalamualaikum ...
hye kawan2 .... Fina nak kongsi something nie ... waktu bulan puasa last year, Fina ada join contest dekat web DFC , contest Bercerita Pengalaman Ramadhan Yang Lepas. Hadiahnya, single exclusive Dafi, "Sebelum Kita Berpisah", single nie tak da jual kat mana2 sebab exclusive. Tu sebab utama Fina join cntest, Fina nak single tu, heheh. sebab lain, nak memeriahkan contest. ;) berbekalkan cerita yang dah bertahun2 Fina simpan sendiri, Alhamdulillah .. 15 Feb 2011, Fina dihubungi oleh pihak DFC sebab Fina menang contest tu. Thanx, DFC ! ;) 

Lepas Fina tau yang hadiah tu akan sampai, tiap2 hari Fina tunggu postman. tiap2 kali balik sekolah, Fina tanya, mak, abah, along, angah, adik ; "ada postman mai hantaq apa2 dak atas nama kakak ???". hehehe, punya laa nak single Dafi tuu (^^,). berhari2 Fina tunggu, tak sampai2. tak post lagi kowt, diorang (orang DFC) pun bz jgak, banyak kerja lain nak buat. so, Fina ambik keputusan, buat macam biasa je. Nanti hadiah tuu akan sampai jgak. lepas tuu, Fina tak tunggu dah postman. but .... on 10 Mac 2011,  Fina balik dari sekolah, Fina tengok ada something atas sofa .........

~ sampul nie !! xD ~
Alhamdulillah, sampai jgak .. :) Fina taw dah apa isi dalam sampul tu . senyum lebaq laa Fina lepas tu .. cd yang Fina nak Fina dah dapat .. :) Tapi, dalam tu bukan ada cd tuu jer ..

~ ada semua nie ^^ ~
album Dafi yang *Seumur Hidup* tu, Fina ada dah, Fina beli sendiri. so, sekarang, ada 2 lah cd tuu. :)

~ surat dari DFC ~

~ nie laa yang dinanti-nanti ! (^^,)~

kat cd tu, Dafi sign...and dia ada tulis, "Congrats Dina".  heeee~ bersyukur sangat2. thanx again, DFC ! *I'm PROUD TO BE DAFINITES*

*cerita Fina dekat web tuu, tajuk "x nak mak n ayah kecewa"
*DINA tu nama yang kawan2 kat sekolah panggil + username Fina dekat web DFC

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...