Wednesday, December 22, 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia ...    


wooots ! tengah seronok ber'blogwalking di pagi hari .. Fina terjumpa something yang menarik ! ;) ada blogger tgh mencari  blog blogger yang peramah untuk dimuatkan ke dalam bloglist beliau . bloglist yang dibuka oleh Ahsfantasy24.com :: Blog Blogger Peramah [sesi 2011] . hello ? peramah ke budak Edrina neyh ? hanya korang yang boleh jawab soalan tuu .. ;) okey ! jom tengok apa yang Perlu dibuat .. :)

sebelum tuu, meyh baca pesanan tuan punya blog yang anjurkan Pencarian Blogger Peramah 2011 nie dulu .. :))

Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan dalam list blog blogger peramah sesi 2011 sebelum 11/01/11. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.

okey, Check it Out ! ;)
Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?
  1. Copy dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011';
  2. Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah;
  3. Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini > http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html
  4. Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi.
 Fina tak d'tag oleh sesapa pun .. tapi Fina taw pasal Pencarian Blogger Peramah 2011 nie .. kiranya, Fina dijemput laa kan ?? hehe
 1. * d o n e *
2. tag 4 orang ...
- Nazyrah
- sis Pelangi
- abg Edy
- abg IR
*done* 
3. entry nie belum siap lagi .. so, kjap lagi, lepas siap entry nie, Fina letak link kat sana yea .. :)
4.  Fina dah jadi follower ;)
Fina harap, layak laa yer Fina masuk dalam list tuu :) . kepada yang kena tag tuu, Tahniah, anda seorang blogger yang peramah! . hehehe . ayat dari tuan punya blog nieyh, Fina masukkan sekali dalam entry nie yer .. ;) dengan ini, Fina menjemput semua follower Fina, semua pelawat IamFyna and semua yang baca entry nie untuk menyertai sekali Pencarian Blogger Peramah 2011 nie .. sebab .. korang semua memang peramah ! ;)) k.lah .. jumpa lagi nanti .. daaaa~ assalamualaikum ...

 _____________________________________________________________________

Nota ::

Fina rasa , dekat alam maya nie, Fina memang tak sombong ..boleh dikatakan semua orang Fina nak tegur .. hehe .. orang masuk blog Fina n tinggalkan jejak, Fina jejak balik .. orang komen, Fina reply .. kalau blog yang Fina follow tuu buat entry baru, mesty Fina pi baca ... tinggal komen ke tak ?? tengok keadaan .. kalau line tenet okey, n Fina taw nak komen apa..Fina komen laa .. :)) .. masuk blog orang lain yang Fina tak follow pun, Fina tinggal komen ([kalau Fina taw nak komen apa laa.. kalau tak tau, Fina baca je entry tuu sambil tersenyum .. hehehehe] .. 

kat luar, Fina bukan sombong .. tapi kurang peramah .. teringin nak tegur orang .. tapi segan .. kalau tegur, dibutanya orang tuu tak layan ... tak ke malu ?? huhu~ so, Fina tunggu orang tegur Fina dulu .. lepas tuu, baru laa start sembang2 .. hehehe :))


4 Stars Talking:

ahsfantasy24 said...

assalamualaikum..
tahniah kerana anda dipercayai sebagai
seorang yang peramah, ayuh ke laman
http://bloggerperamah.blogspot.com/
untuk menemui blogger2 peramah yg lain..

laporkan jika ada blogger yang sombong.

ayuh beramah mesra! (:

blogger peramah:
- suka update entry;
- suka baca entry rakan;
- suka tinggalkan komen.

selamat menikmati dunia blogger... ^^,

SeMeRah said...

salam ziarah..

Nur Edrina said...

@ahsfantasy24 waalaikumussalam ..
terima kasih :)
Fina dah melawat ke sana ..
best laa .. macam2 kategori ada ..
nak buat blogwalking pun senang nanti ..
thanx sekali lagi sebab tubuhkan blog tuu (^^,)

Nur Edrina said...

@SeMeRah terima kasih sudi datang sini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...