.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, December 9, 2010

Me & My Teddy Contest

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia .......


woots ! weeeee~ Fina nak join contest lagi !! heeee~ seperti yang korang boleh nampak dalam pixca di atas tuh, nama contest nie, Me & My Teddy Contest . Contest nie dianjurkan oleh zunah . Fina suka teddy bear .. sebab tuh Fina join contest nie . (^^,) okey, lets check it out !
Rules and Regulations
  1. Terbuka kpade mreka yg ad blog sahaje. Anda hendaklah menjadi follower blog authentic : http://zunahzahidah.blogspot.com/
  2. buat satu entry mgenai contest ini, dalam entry perlu ada :
  • banner contest di atas serta link ke entry ni
  • sertakan SATU SAHAJA gambar anda bersama teddy bear or bunny or etc. yg anda ingin taruhkan.. cerita siket pasal teddy tu.. gmbar x semestinye anda bsame satu teddy,, bleh juga bsame bnyk teddy... jika gmbar yg anda sertakan itu adalah gmbar anda bsame bnyk teddy bear,, pileh salah satu drpd mereke utk diceritakan...(anda dibenarkan utk meng-edit gmbar tu, tp ala kadar je lah,, jgn smpai xnmpak teddy bear tu hehe)
3. Tag kpade 3 org blogger laen
4. Letak banner contest di sidebar korg serta link ke entry ni
5. tinggalkan link penyertaan korg dlm entry ni.
6. pemenang akan diumumkan dlm blog authentic

okey .. nie pixca bersama teddy yang Fina pertaruhkan .. :)

~ zunah ! Finit say "Hye!" kat zunah .. :) ~


cerita disebalik pixca ::
haaa~ tu laa salah satu teddy yang Fina sayang .. nama dia, The White Dafinites ["White" tuh sebab warna dia putih , "Dafinites" tu plak sebab ada warna merah (warna fav. Dafi) dekat dia iaitu riben kat leher dia dgn tulisan kat kaki dia] .. panjang kan nama dia .. hehe . tapi , Fina panggil dia Finit jer .. :) sepupu yang paling rapat dengan Fina [izzati nama dia.. :) ] yang bagi Finit nie dekat Fina [26 Disember 2009] .. sebab Fina dapat result yang memuaskan masa PMR last year .. Finit nie Fina tak pernah bawak dia pi mana-mana or peluk dia masa Fina tidur . heeee~ .. Fina letak Finit dekat tepi Lemsow [komputer] Fina je .. so, masa Fina buka internet or masa buat kerja guna komputer je lah Fina main dengan dia .. huhu~ humm .... itu jer kowt serba sedikit pasal The White Dafinites nie.. (^^,) 
~Fieyna ♥ Finit ~

tag 3 orang ?? hummm .. Fina tak tag sesapa boleh tak, zunah ?? sebab Fina nak ajak semua orang yang baca posting nie, join sekali contest nie.. terutamanya follower Fina yang ada banyak teddy.. ;) so, korang tunggu apa lagi ?? jom laa join .. mane laa taw ada rezeki korang menang kan ?? ;) eyh !! jap2 .... kalau tak tag .. tak cukup syarat lar .. Fina tag jgak larh ... hehehe ;D

1. schaVAMP
2. Sis Dalia
3. Sis Pelangi
tarikh tutup penyertaan adalah pd 31 disember 2010
hadiah yg bakal dimenangi oleh pemenang adalah... teddy bear (tp xleh tunjuk dulu, x surprise la cmtu)
hanye seorang pemenang akan terpilih (mane tahu anda lah org tsebut hehe)
okey , itu sajje ... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...