.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Saturday, December 11, 2010

Blog Baru [2010] Pilihan :: Undi, Undi, Undi !! ::

Assalamualaikum dan selamat malam ....  

 

Tak de pe pun Fina nak gtaw kat sini .. Fina just nak cakap ... tempoh undian untuk mengundi blog pilihan anda (peringkat pertama) dah ditentukan .. sekarang ?? eyh ! bukan lar .. tengok kat bawah nie .......

Jam 7 pagi 13 disember (isnin) - jam 7 pagi 17 disember (jumaat)


ada lebih kurang 4 hari untuk mengundi .. pilihlah dengan bijak yea .. :)) kalau korang suka blog nie, nak undi blog nie, nanti, korang cari blog yang bernombor 35  dalam list kumpulan 1 yea .. tu pun kalau korang sudi laa .. hehe .. blog nie tak sehebat mana pun .. :) so, kalau yang undi untuk blog IamFyna neyh, memang Fina hargai snagat-sanagt ... and ... tQ ! ;)

p/s : blogwalking sekarang nie slow sikit .. sebab line berukband Fina neyh buat hal lagi .. =="

4 Stars Talking:

mekdonel said...

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

Nur Edrina said...

@mekdonel boleh tahan laa .. lawak lorh entry dy. boleh ilangkan bosan .. :))

Cik Jaja Sahaje said...

GOOD LUCK BABE!~

Nur Edrina said...

@Cik Jaja Sahaje thanks .. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...