.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, December 17, 2010

oh 21 !! ;)


Assalamualaikum dan selamat petang .....


seperti yang semua tahu, undian untuk kategori Blog Baru (2010) Pilihan, Peringkat Pertama telah ditutup tepat pukul 7 pagi tadi .. Fina dah taw, Fina memang tak masuk ke peringkat ke-2 .. huhu~ nak tau tak sape yang masuk peringkat ke-2 ??
Fina pun tak taw lagi laa ... hehehe . kata penganjur, keputusan akan diumumkan selewat-lewatnya malam nie , so, tunggu jelah yea .. :))

yang Fina pasti sangat-sangat .. Fina bukan salah seorang dari mereka yang masuk ke peringkat ke-2 nanty .. huhu~ tak pe lah .. mungkin sekarang bukan masanya lagi or mungkin buat masa nie, blog Fina belum layak lagi untuk digelar blog pilihan .. tak kisah laa ... yang penting, Fina dah usaha dan belajar sesuatu dari sini :) sekurang-kurangnnya, Fina ada pengalaman bertanding secara sihat .. :)

Fina puas hati sangat sebab target Fina sampai ... target apa ?? Fina target untuk dapat 21 undian .. and di hari last semalam Fina check, memang cukup 21 undian .. thanx kepada semua yang mengundi .. Fina hargai sangat3 .. ;)

okey . nanti, kalau ada lagi peluang macam nie .. Fina akan usaha yang lebih baik dari kali nie .. thanx to abg Azman Roslan yang anjurkan platform macam nie untuk para blogger bertanding secara sihat, berusaha untuk dapatkan sesuatu di samping mengenali blogger yang lain .. :))

tak sabar tunggu list top 50 ... ;)


p/s :: budak Edrina nie dah semakin berani untuk join contest di alam maya .. :))

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...