.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, December 6, 2010

Edit Foto Contest

Assalamualaikum dan selamat petang ....   


hye starz ! hari nie, Fina nak join satu lagi contest .. muehehehe ;) contest yang dianjurkan oleh sis Dalia (girl comey dalam pixca di atas) . Edit Photo Contest . dah 2 hari kowt, Fina dok usha contest nie tapi tak berani join .. sebab Fina nie tak pro laa nak edit pix .. minat jer lebih .. hehehe . dalam proses pembelajaran lagi yea .. :) tadi, tengah dok buat blogwalking, ternampak ada orang tag Fina untuk contest nie .. so, rasa bersemangat sikit laa nak mencuba nasib . mekaseh yer dik yiedpozi . ;) okey , lets check it out !

syarat2 untuk join Edit Foto Contest nie ::
1. Buat entry bertajuk "Edit Foto Contest" .. letak banner contest (pix kat atas tuh) dalam entry tersebut .
2. Follow blog Qaseh Dalia Adelia (sis dalia akan follow you back)
3. Edit gambar ikut kreativiti masing2 .. gambar apa pun tak pe .. letak gambar SEBELUM & SELEPAS d'edit dalam entry.
4. Tag 4 orang
5. Tinggalkan link entry korang kat sini

sekarang . jom kita tengok pix yang Fina edit .. :)

SEBELUM

 SELEPAS


biasa2 jer .. huhu~ pix tu Fina snap masa banjir besar kat Perlis hari tuh (2 November 2010) . Fina edit guna photoscape (effect) + picnik (tulisan) . budak baju kuning dalam pix tuh, adik Fina . :)

korang tunggu apa lagi ?? syarat2nya dah taw kan ?? jom laa join sekali .. ;) hah ?? hadiahnya ?? ish3 .. mengada betul korang nie . hahax . just kidding .. tengok bawah nie ..
adiah topup ..jumlah nye rahsia..tgk bajet lau bajet byk..banyaklah !
jgn risau xkurang dr 10hinggit !hehe
pemenang di cari lebih dr seorang !! hehehe 

puas hati ?? nyiahahaha . ;P melawak ja noh .. :) ok lah , dengan sukacita dan bangganya, Fina nak tag mereka-mereka yang tersangat laa pro dalam bab edit2 pix nie ..

4 Orang Kawan Fina ::
>> Scha Dalena Salvatore
>> Fairuz ROGX
>> Farhirah Pelangi
>> Iman Bieber

* hampa join taw ! tak join, Fy luku pala sorang2 ! nyiahahaha ;P . sebab nie kan minat hampa .. tunjukkan keyh !! ;)

tarikh tutup contest nie :: 31 Dsember 2010

p/s : label [ SP ] dalam pix Fina tuh stand for starPhotography .. :)

5 Stars Talking:

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah dear....thanx join..gmbar first nmpak kusam je kan...n second tu nmpak ceria...cantek n kemas...hehe thanx juin dear n gudluck

Gadish Lollipop said...

Good Luck kawan
:)

Nur Edrina said...

@Qaseh dalia adelia heeeeee~ (^^,) thanx juga , sis . :)

Nur Edrina said...

@Gadish Lollipop thanx .. :)

hacker said...

sy bkn pengkritik..

juz nk g tau info mnrik tntg laki n pmpn...
http://simpleguy91.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...