.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, December 6, 2010

tukar dari Maxis ke DiGi ! awwwww~ (^^,)

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia ......

   


korang ! tadi kann .. Fina dapat satu phone call dari KL . dari DiGi agaknya . kakak tu cakap, Fina dah menang satu contest yang Fina join .. Betul ker ?? ntah laa .. huhu~ dia call sebab nak confirm kan alamat yang Fina tulis kat borang penyertaan tuu betul ke tidak .. n dia nak confirmkan yang kat rumah tuu ada orang bcoz diorg nak hantar hadiah .. Fina bagi laa ap yang dia mintak tuh .. huhu~ lepas beberapa minit .. talian diputuskan .. hummm~ Fina masih terpinga-pinga .. dah lama kot contest DiGi yang Fina join tuh .. tiba-tiba hari nie ada orang col, cakap nak pos hadiah ... wooo! hepy uols ! heeee~ (^^,) tapi..tapi...tapi.. Fina tak berharap sangat pun .. kang yo yo or seronok, sampaii ke sudah tak dapat hadiah tuh , baru padan muka .. so, cool je keyh ! just wait n see .. and .. kalau betul laa Fina dapat hadiah tuh nanti, Fina mungkin akan beralih arah .. dari Maxis ke DiGi . (^^,)


0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...