.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, December 5, 2010

Blogwalking ke 500 Blog Sehari ??? O.o

Assalamualaikum semua .. :)


Fina mulakan posting hari ini dengan satu soalan , Anda terkejut tak dengan tajuk posting nie ?? :) okey, bagi mereka yang dah lama dalam dunia blogging nieyh + selalu buat blogwalking, mesti tak terkejut kan? tapi bagi blogger yang agak baru macam Fina nieyh, mesti terkejut .. hehehe~ chill, okeyh ?? baca posting nie sampai habis yea .. :)
semalam .. sedang Fina buat blogjumping .. melompat dari satu blog ke satu blog . Fina terjumpa something yang agak mengejutkan . ada blogger yang up traffic blog diorg dengan membuat blogwalking ke lebih 500 blog sehari *tak tau laa kalau-kalau Fina salah tengok .. hehe :P *.. gler kaw ?? OMG~! banyak ouh ! memang rajin betul blogger tuu .. tabek spring larh !! ;D Fina nie, jangan kata 500 .. 50 pon belum tentu lagi .. setakat 5-15 tuu okey lagi laa .. hahax ..

so, hari nie, Fina akan buat blogwalking ke seberapa banyak blog yang boleh .. heeee~ (^^,) dan ... pada 15 DISEMBER 2010 nanti , cabaran baru dalam dunia blogging untuk Fina akan dimulakan . hehehe~ cabaran apa plak nie ?? cakap berbelit betul larh budak Edrina nieyh .. hehehe .. rilex2 .. jangan marah2 .. cabaran yang Fina maksudkan tuh, cabaran untuk membuat blogwalking ke 500 blog dalam masa sehari laa.. Fina nak try .. hehe . nak tengok, nak jadi apa laa nanti . muehehehe~ doakan Fina berjaya yea ! hehe~ xD

~sasaran Fina sekarang .. melawat 500 blog! ;D~

mesti korang tertanya-tanya, kat mana laa Fina jumpa entry tuh .. kenapa Fina tak mention pon, blog mana ?? sorry yea kawan-kawan .. Fina terlupa lorh blog mana .. hehe .. al-maklum lah, buat blogwalking di tengah malam .. saat mata n otak nak berehat .. heeee~ yang pasti, 2 blog yang Fina jumpa buat posting pasal bw ke 500 blog nieyh .. huhu~ k.lah . Fina nak pi tulis entry lain plak . daaaa~ assalamualaikum ...

p/s : sapa-sapa yang tahu blog mana yang Fina maksudkan , tolong bg taw yea .. mekaseh .. :)

3 Stars Talking:

Rifki Fauzi said...

hallo teman,

saya mau minta tolong nich... Boleh nggak..???
Begini...saya kan sekarang sedang mengikuti sebuah kompetisi blog.
Nah, saya butuh support dari teman agar bisa menang,
untuk memberikan komentar pada artikel saya di :
http://rifkifauzi.blogdetik.com/index.php/2010/11/dari-internet-sehat-jadi-hebat-dari-dunia-maya-jadi-nyata/

TERIMA KASIH BANYAK

salam teman blog,
Rifki Fauzi
(weowe.blogspot.com)

Gadis Kampung said...

kalau masa panjang akak pun nk juga bw 500 blog sehari tapi tue la komitment keje dan life seharian cukup la sekadar yang termampu...

Nur Edrina said...

@Gadis Kampung Fina pun tak tercapai lagi kak .. setakat 50 ke atas jer baru .. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...