.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, December 31, 2010

PESANAN DARI OWNER BLOG BUAT ANDA SEMUA ..........

korang ...... komputer Fina rosak ..
al-maklum lah .. kom tuu dah 10 tahun berfungsi ..
8 tahun milik pejabat .. 2 tahun milik Fina ...
Fina sedih ...
lappy Fina pon tak sihat .. ada kat kedai .. nak repair .. dah lama dah ..
nak pi ambik, tapi kedai tuu tengah renovate .. 
kira tutup laa .. lappy Fina mcm mana ???
Fina tak tau ! Fina takut lappy tuu burn macam tuh jaa ...
Fina sayang lappy tuh ..
hadiah dari ayah sebab dapat 5A UPSR 2006..
kenangan tuh !! isk3 ... :'(
Fina ada contact number fon yang dyowg tulis ka situ .. tapi tak dapat ..
serius Fina cakap .. memang nak nangis ... :((((((((((((((
hopefully, bila kedai tuu dah siap rnovate, lappy Fina dah siap repair ..
n boleh ambik bawak keluar ..

buat masa sekarang .... 
komputer Fina tak de, Lemsow Fina dah rosak ..
goodbye Lemsow ..
Fina tak de duit nak repair ko .. sory ye ..
my d'BP , Fina harap sangat ko kembali secepat mungkin ..
Fina harap ko selamat ..
Lemsow dah tinggalkan Fina ... Fina tak boleh buat apa2 ..
and Fina harap, d'BP tak kan tingalkan Fina ..
Fina perlukan ko sangat2 !
sekolah dah nak bukak .. form 5 !
banyak folio kena buat .. byk kerja cikgu nak gunakan komputer ..
isk3 ..... sedih !! :'(

d'BP .. sementara tggu ko balik, Fina nak cari lappy baru ..
yg 2nd hand punya.. 
lepas Fina dah sure ko boleh balik ke tangan Fina, Fina jual balik lappy tuu ..
Fina kena cari jgak lappy baru .. untuk temankan my bB ..
bB tuh tiap2 bulan kena bayar ..
rugi laa kalau tak guna ..
nak jual kat orang lain ??
tak kowt ..
bB nie akn terus di tgn Fina walau apa pun yg trjadi ..

kawan-kawan Fina dekat alam maya neyh ..
sekarang Fina tak de komputer dah ..
lappy pun tak de .. 
soooo.....
Fina tak boleh on9 macam selalu dah ...
blog nie pun mungkin terbiar buat semnetara waktu ..
Fina update seminggu sekali je ..
masa pi cc ..
Fina harap, korang tak kan lupakan Fina eyhh ... *ayat sedih*
huhuhu~
daaaaa~
Fina akan kembali secepat mungkin .... 
apa-apa hal .. komen jer kat sini  yea .. thanx .. :)


terima kasih buat semua yang sudi melawat blog nie .. sila tinggalkan jejak anda di ruang komen ..
Fina akan jejak korang kembali, nanti .. ;)
assalamualaikum ....





~kenangan bersama my d'BP [lappy tuu] ~ *thanx to Bhah sebab snap pix nie
p/s : ayat2 dalam entry nie mungkin sedikit pelik .. sorry yee .. perasaan tgh terganggu nie ... huhu~ 
p/s 2 : kepada orang PERLIS yang nak jual lappy terpakai or tahu kat mana nak dapatkan lappy 2nd hand yang murah, tolong gtaw Fina ekk .. pleasee ... tnggalkan komen kat entry nie kk ... thanx .. :)



tak buleh update live Malaysia lawan Indonesia untuk Final Piala Suzuki AFF malam nanti kat blog nie ..isk3 .. tak pe lah, nak buat mcm mana .. hummm~ apa-apa pun, sokongan tetap diteruskan ... ;) berharap sangat sangat2, Malaysia menang .. aminnnn~ [ thanx to Abah sebab beli jersi M'sia for me .. (^^,) lama gler doe tggu jersi nie .. heee~ ]


MALAYSIA BOLEH !!!


tarikh sebenar entry nie :: 29 Nov 2010

16 Stars Talking:

Fyruz Isma said...

ok. smoga lappy cpat sampai umah kamu. :D
go malaysia!! :D

E.d.Y said...

kalau ada resit, simpan..tunjuk org kedai nnt

:: s c h a | VAMP :: said...

aminn ~ dpt blik ahh nanti ;)

Nur Edrina said...

@Fyruz Isma aminn ... yeahh ! <3 Malaysia !!! ;D

Nur Edrina said...

@E.d.Y ada .. :)

Nur Edrina said...

@:: s c h a | VAMP :: aminnn~ i hope so .. :)

ahsfantasy24 said...

xpew..t8 ur time,,
rest dlu, hehe~

Mereka tertanya-tanya:
Facebook Sangat Membosankan?

Nur Edrina said...

@ahsfantasy24 hehe . nk rest laa nie .. komputer tuu pandai rosak time neiyh ... dia sowh fokus utk spm .. hahax ...

Mais said...

semoga lappy cepat sembuh [ tukar ayt ckit ]huhuhu

~syuQ said...

poonnn..ponn..tepi sket nak parking vespa ni..ahaks.. bertandang dr BPM

MahaMahu said...

Salam, tahniah kerana anda terpilih untuk menerima cenderamata daripada blog Mah@mahu atas kesudian anda menjawab servay yg telah diadakah pada 13-31 Dis 2010. Oleh itu sila tinggalkan Nama penuh, alamat dan juga link servay anda kepada email ini sebelum Rabu (5 Jan 2011)

akustika83@gmail.com

Terima kasih kerana sudi menjawab servay tersebut...

Nur Edrina said...

@Maisamin ....
huhu
:)

Nur Edrina said...

@~syuQ hehe . silakan . hahax ..

Nur Edrina said...

@MahaMahu alaa .. terlambat .. huhu~ its ok . dpt join pon dah enjoy .. :)

sissyira said...

salam

smga cepatlah komputer tu dapat dibaiki :D

Nur Edrina said...

@sissyira komputer dah okey ! heee :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...