.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, December 30, 2010

Contest Kenangan Terindah 2010

sebelum komputer rosak ..
memang Fina rancang nak join contest nie ..
so, apa jadi pon , fina tetap usaha untuk join .. ;)
contest Kenangan Terindah Terindah 2010 yang dianjurkan oleh 
 Cik Teratai Wangi ..
*klik [ sini ] untuk melihat syarat2nya ..
;)


nie gambar yang Fina pertaruhkan ....



gambar nie d'snap pada 29 November 2010 .
bertempat di Booth Cereka [ Karnival Jomheboh Perlis 2010 ] ..
gambar pertama Fina dengan artis kesayangan Fina .. 
Dafi AF5 ..
lepas 3 tahun support tanpa rasa jemu sikit pun ...
Finally, dapat jgak Fina jumpa dia ..
Dia memang tak sombong ..
lawak plak ..
terhibur gler masa dok dekat situ tgk dia dgn pelakon Hotel Mania yang lain ..

memang tak sia-sia laa usaha jalan kaki dengan adik dari rumah ke stadium Utama Kangar .
yang jaraknya lebih kurang 1 km ..
semata-mata nak jumpa dia ..
hehehehe :P
nak buat macam mana .. tak da sapa nak hantar time tu ..
mula-mula Fina dah putus asa taw .. 
dah tak da transport, Fina pun kata tak pa lah ..
tak da rezeki lagi nak jumpa dia ..
but, thanx to my adik kesayangan , Eiman..
dia cakap, "kakak nak pi jumpa Dafi ka ??
Jom adik teman .. kita pi jalan kaki larh ..
bukan jauh sangat pun .. :) "
oh adik ! saaaayang kamoo taw !! ;D
tapi.....hati Fina berat lagi .. kesian kat adik nak kena jalan kaki .. 
semata-mata nak teman kakak dia neyh ..
huhu~
Fina cakap kat kawan-kawan Fina ...
diorg cakap , jgn lepaskn peluang nieyh ..
yup ! Fina memang tak boleh lepaskan peluang nie .. 
1st time Dafi datng Perlis ..
1st time jgak Fina akan jumpa dia ..
thanx to Huzairul n Iman Hakimah .. ;)
sebab bagi semangat kt Fina utk teruskan hasrat nak jumpa Dafi ..
adik pun memang serius nak jalan kaki ..
so, akhirnya ........
wujudlaa gambar kat atas tuu ...
muehehehe ..
memang Kenangan Terindah lah !
paling terindah tahun 2010 nie ..
;)

Tag 2 Orang ::
SchaVamp
Sis Dalia
* sory tak letak link ..





4 Stars Talking:

:: s c h a | VAMP :: said...

HEHE !! tengss tag !;))) ape yerkk . ermmm

Nur Edrina said...

@:: s c h a | VAMP :: hehe .. hummmmm~

cik Teratai Wangi said...

pheeewit.. hehe.. hmm.. mmg kenangan terindah.. hehe.. cik teratai dah wat spot cek kat sini..

Nur Edrina said...

@cik Teratai Wangi hehe . mmg kenangan terindah utk tahun 2010 .. xD huhu~ lulus tak ?? (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...