.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, December 9, 2010

Hotel Mania DiGi / URTV

Assalamualaikum dan selamat malam ......

weee~ happynya hari neyh ! heppy sesangat ! muehehehe xD . nak tau sebab apa ?? hari neyh .. Fina dapat something ... boleh dikatakan, hadiah lar .. hehehe .. agak teruja laa sikit .. Alhamdulillah .. akhirnya, apa yang diingini, dapat juga .. :)) nak taw apa ?? scroll down yea ....


.
.
.
.
.
.
.
1
.
.
2
.
.
.
.
.
.
TADAAAAAAAAAAAAAAAAA ......... ~

~ kat surat puteh tu tulis :: "We would like to thank Ms Nur Edrina Binti Zulkafli for participating in our Hotel mania Digi / URTV contest in our magazine ." xD ~

"ek eleh ! budak Edrina nieyh .. setakat kad topup tuh pun nak tnjuk . ntah apa-apa je .. " mesti ada antara korang yg cakap cm tuh kan ?? hello3 ! kad topup niey special untuk Fina taw .. and..and..nie 1st time Fina dapat hasil dari contest yang Fina join kat magazine .. huhu~ Fina dapat nieyh dalam kul 2.30ptg tadi .. memang hepy larh .. sape tak hepy beb ? beli sampul surat 2-3 hinggit, guna minyak moto + tenaga ayah p pos sekeping kertas tuh .. and now ?? ada hasil ! dapat 3 kad topup bernialai RM15 setiap satu ... of coz laa hepy kan ?? selama nie, ada laa 2-3 contest kat magzine + paper yang melibatkan Dafi, Fina join .. nie 1st time dapat hadiah .. huhu~ nak taw contest apa ??? tgk pix kat bawah nieyh ....

contest nie bagi 3 soalan jer .. senang jer nak cakap kalau dia tuu, peminat Dafi + penonnton setia Hotel Mania untuk menjawabnya . soalan dia, nama watak Dafi dalam Hotel Mania + pengarah Hotel mania + penerbit Hotel Mania .. and ... Fina hantar kat diorg sekeping kertas jer....borang yang ada kat bawah artikal sal Dafi tuh .. :)

hummmm~ Fina bukan pengguna DiGi .. so, kad topup tuh ??? ada orang nak ?? oh ! no ! no ! nak amek kredit RM 15 tuh boleh, bagi 10 hinggit kat Fina , amek kod topup nya .. then, kad topup tuh Fina nak simpan ! ;P tapi kalau boleh , Fina tak nak laa kredit tuh, orang lain guna .. walaupun Fina mungkin dapt RM30 . huhuhu~ bukan kedekut ke ape .... tapi, korang faham2 laa yea .. :))

buat kawan-kawan Fina yang dok contact Fina melalui fon tuh .. lepas nie, Fina mungkin guna simcard DiGi plak taw .. tak taw bila .. tapi besar kemungkinan ..... :)) humm.... contest nie dah buatkan Fina makin bersemangat nak join segala contest yang ada .. heeeee~ di mana ada kemahuan, di situ ada highway jalan kan ?? usaha dulu, kalau ada rezeki, dapat laa hadiah .. :))

k.lah .. nak p tdoq dah nieyh .. daaaa~ Assalamualaikum~ ;)

4 Stars Talking:

Fxysche Nas said...

eyh..seronoknye dpt cmtuh
^__^
slm perkenalan dear..=D

Nur Edrina said...

@Fxysche Nas memamng seronok + bersyukur sangat .. :)) salam perkenalan sis .. ;D

Cikbelog said...

seronoknya dapat adiah..hehe kamu sangat lucky :)

Nur Edrina said...

@Cikbelog :) Alhamdulillah ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...