.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, December 1, 2010

SELAMAT DATANG, DISEMBER !

Assalamualaikum dan selamat pagi bintang-bintang sekalian .. :))
(gambar hiasan untuk mata korang)
woots !! dah 1 Disember sekarang nie .. cepat masa berlalu kan ?? dah hujung tahun pun sekarang nie .. tahun baharu dah nak datang .. korang dah capai semua azam korang yang di tahun 2010 nie ke belum ? kalau dah, Alhamdulillah .. kalau belum .. cepat-cepat lar usaha berbuat demikian yea.. :)

okey , stop ! sekarang Fina bukan nak story pasal azam dengan korang .. Fina nak story pasal bulan Disember .. pe kes ??? baca sampai habis yea ..... ;)

sorry yea .. tak ada apa pun sebenarnya .. Fina just nak kongsi dengan korang aktiviti-aktiviti yang membuatkan Fina tak senang duduk bulan nie .. huhu~


1 DISEMBER 2010 : Jamuan Akhir Tahun 4Rasional 2010 (SMKD)
mengikut perancangan Cik Nea, Cik Pelangi, Cik Princez dan Encik Aiman .. malam nieyh, tepat pukul 7.30 malam, budak2 tingkatan 4Rasional, akan berkumpul di rumah Encik Aiman untuk menikmati bbq sempena dengan Jamuan Kelas kami tahun nie .. harap sangat, my mom beri keizinan untuk keluar malam nieyh bersama mereka .. huhu~

suatu event yang masih dalam perancangan .. harap sangat-sangat , jadi laa kali nieyh .. penat deyh dok merancang .. and .. yang pastinya ... budak Fina nie sangat merindui kawan-kawan lama .. nak sangat berkumpul ramai-ramai ..

event yang sepatutnya menjadi event DFC yang pertama Fina join .. tapiii .......... :((
panjang sangat deyh kalau nak story .. nanti laa di lain posting .. Fina story yea ..

haaaa~ tu laa aktiviti-aktiviti yang dah buat Fina tak senang duduk .. adoyaii .... =.=

*posting nie ditaip pada awal pagi .. heee~ (^^,) tapi akan lambat d'publish kerana ada masalah teknikal .. harap maklum .. :))

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...