.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, December 17, 2010

Ezloveycraft 1st Giveaway

Assalamualaikum dan selamat petang .. :)


woots ! hari neyh .. Fina nak join GA lagikk ! heeee~ GA ke-2 yang Fina join .. weweeee~ GA kali nie dianjurkan oleh akak Ez dan abg Y dari blog ezloveycraft .. blog nie cantiiikkk ! ;) okey, let's check it out the GA ! ;)


 untuk GA nie, Fina tag ::
>> SchaVAMP
>> fairuz ROGX
>> sha noren
>> umar
>> semua orang yang baca entry nie <<
>> semua follower Fina <<

korang nak join jgak ?? okey .. syarat-syaratnya senang  jer .. nie syarat2 nya ... [ akak n abg :: fina copy paste troz taw .. sebab malas nak taip balik .. hehehe ]
Syarat 1
ok mule dengan sesiapa yang mempunyai blog

1)follow blog ezloveycraft ni
2)copy picture kat atas ni n link kan ke blog ni
3)tulis entry tentang giveaway ni kat blog korang2 sume
dengan title--->"ezloveycraft 1st giveaway"
4)tag la berapa ramai kawan korang kat blog untuk join giveaway ni
5)tinggalkan link entry giveaway korang kat entry ni k?

- D O N E -


Syarat 2
ok.siapa y xde blog.still boley join.coz korang sure ade facebook kn?

1)search ezloveycraft kat facebook
2)like fan page tuh okeh!
3)dekat wall ezloveycraft tuh.korang share photo kat atas ni jugak
dekat anak panah picture bawah ni.korang tulis
"ezloveycraft 1st giveaway"
dan http://ezloveycraft.blogspot.com/2010/12/ezloveycraft-1st-giveaway.html

4)tag berapa ramai kwn korang kat fb tuh okeh
n hope diorg pown akan berbuat demikian



- D O N E -
     


Fina buat dua2 syarat .. senang citer .. hehehe . nama FB Fina :: Fieyna Girang . tempoh GA nie, bermula hari nie .. 17 Dis 2010 sampai laa 17 Jan 2011(mungkin akan dipinda) . cepat laa join ! jom2 , join ramai2 ..hadiahnya menarik .. harap2 Fina dapat salah satu daripada hadiah tuh .. heeee~ (^^,) naka hadiahnya apa , tengok sendiri kat sini >> blog ezloveycraft .. ;)


p/s : 1st GA yang Fina join belum d'publish lagi entrynya . sebab tak lengkap lagi .. huhu~

2 Stars Talking:

ezloveycraft said...

tq join okeh
wah
panggil kak ez n abg y
hu3
gud luck k

Nur Edrina said...

@ezloveycraft
welcome .. :)
hehehe . comey cm tuh ..
okey .. thanx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...