.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Saturday, December 4, 2010

Silent Reader o.O

Assalamualaikum dan selamat petang ......

( pak cik google bagi pixca neyh .. thanx pak cik ! xD )

boleh baca tajuk di atas ?? bagus !! (^^,) haaa~ nak story mory sikit pasal silent reader neyh . apa benda ?? pembaca senyap ?? yealah kot .. hehehe~ saja nak cakap, setakat nie Fina dah follow 97 blog . gila kaw ! banyak ! *bagi Fina laa* oleh sebab tu, setiap hari, dashboard Fina mesti ada entry baru dari kawan-kawan .. sebab tuu laa Fina rajin buat blogWalking (^^,) . ha..ha..ha.. jangan dok kata Fina follow blog orang sesuka hati jer, pastu, bila update .. Fina tak tengok .. no..no..no !! Fina follow , ikhlas dengan hati yang bersih lagi suci murni yea .. so, kalau Fina follow blog tuu, memang Fina akan sentiasa mengikuti perkembangannya .. tapi
as a silent reader je lah .. huhu~ Fina masuk blog tuu senyap-senyap macam pencuri . Fina baca posting tuu, then :; gelak sorang-sorang [kalau entry tu lawak], senyum sorang-sorang [kalau entry tuu best], muram sorang-sorang [kalau entry tuh sedih] .. lepas tuh , terus klik button merah [x] dekat tab atas tuh .. heee~ (^^,) Fina memang tak akan tinggal jejak (i mean , komen) kat situ .. biarlah orang tak tahu yang Fina dah baca entry tuh .. siapalah Fina neyh .. kalau komen pun , ada orang nak pandang ker komen tuh ?? huhu~ T_________T *sambil mengesat air mata ..* hahaha . tak de lah ! Fina tak tinggalkan komen sebab Fina tak tahu nak cakap apa , lebih baik jadi silent reader jer kan ??.. kang Fina merapu kat comment box tu plak .. hehehehe

(gambar hiasan dari pak cik google untuk korang)

tapi...tapi...tapi... sekarang neyh , Fina bukan 100% silent reader dah .. huhu~ ada blog yang Fina dah start komen .. tak mau jadi silent reader dah .. nak jadi pengomen tegar plak .. (^^,) so, kepada tuan-tuan + puan-puan blog yang Fina komen tuh .. sila lah reply komen Fina yea .. jangan buat Fina kecik hati taw ! nyiahahaha :P dan..dan..dan.. ♫dan bila esok.....datang lagii .....♪ ops ! sory .. termenyanyi plak . hehehe .. dann ..Fina harap, korang tak jemu lah yea , kalau asyik nampak Fina di setiap kotak komen entry blog korang tu .. ngeeee~ eyh3 !! Fina jgak akan jadi pengomen tegar + pnekan butang LIKE tegar di page-page FB yang Fina join .. hehehehe *gelak jahat* . harap korang ceria dengan kehadiran Fina .. chewahhhhh ;D

tak salah kan apa yang Fina nak buat nieyh ?? *kalau salah, tolong cakap* :)) daaa~ assalamualaikum ...



p/s: suka tengok blog adik beradik tuh ! hebat ! ;D
p/s 2 : silent reader IamFyna .. jangan la silent sangat eyh .. heee~ (^^,) *ada ker orang baca blog nieyh ?? =.= *

6 Stars Talking:

Qaseh dalia adelia said...

gud dear,..if nak org salu tgk blog kite..jgn juz jd follower tp xikuti perkembangan..if menarik komen2..if xmenarik...juz blogwalking hehe

♥ Princess ♥ said...

xnak jd silent reader..nk jd reader yg potpet

sekamar rindu said...

salam..

singgah kali pertama sambil follow ur blog...

Nur Edrina said...

sis Dalia :: betul3 .. thanx untuk nasihat tuu yea .. heee~ ;D

sis Princess :: jom2 , jadi reader yang kecoh ! hehe ;)

sekamar rindu :: terima kasih . :)

ahsfantasy24 said...

kite suke tnggalkan komen
lw pas bce en3..hehe..

Mereka tertanya-tanya:
Facebook Sangat Membosankan?

Nur Edrina said...

@ahsfantasy24 hehe .. Fina tgh belajar untuk jadi macam tuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...