.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, December 3, 2010

Wajah Baru [Part 1]

 Assalamualaikum dan selamat malam nak masuk tengah malam semua bintang-bintang yang bersinar di sini .. :))



hari tuu, Fina ada cakap kat status FB yang blog Fina nie gelap .. macam tak okey jer letak tema warna biru dengan hitam .. huhu~ Blog Fina pon macam semak jer .. sakit mata tengok ..  Fina bercadang untuk membuat sedikit pengubahsuaian dekat blog nie . tema warnanya ... contentnya .. layoutnya .. hummm~ dalam tempoh 6 hari (kalau tak salah laa) , Fina cuba untuk memahami html code .. sebabnya, tak mau guna template lain bcoz kalu guna template lain byk benda akan hilang .. nak tau Fina berjaya ke tidak ?? baca sampai habis yea .. terima kasih .. :) hehehehe
giler kaw ??? 6 hari nk cuba faham html code ?? hahaha . tak dak maknanya. orang lain mungkin ada yang boleh , tapi, Fina , TIDAK, okey ! hahax .. disebabkan oleh Fina tak berjaya nak proses html code tuh, terpaksa laa Fina ambik template yang dah lama Fina dok usha tuh . template yg kena dengan perancangan Fina .. huhuhu~

Seperti yang dijangkakan .. banyak benda hilang .. button Like n Share .. page navi .. button readmore ke kiri balik .. header ke tepi balik, tak center dah .. adoyaii .. kena cari balik laa semua code2 untuk benda2 tuh .. penat gler ! setakat nie , yang dah dikembalikan , header dah okey balik .. button Like dgn button Readmore dah duduk tempat asalnya mcm biasa .. page navi pon dah ada balik .. cuma button share tuh ! Fina buat tak jadi2 .. asyik error jer .. byk tempat dah Fina jadikan rujukan .. tapi .. tetap ERROR ! adoyaiii .. stop jap ! esok cari lain ..

apa-apa pun .. Fina tetap puas hati dengan template nieyh .. :)) sesiapa yang follow Fina dari dulu , memang nampak apa perbezaannya kan ?? sekarang dah cerah sikit kan ?? heeee~ (^^,) okie dokie .. Fina stop dulu di sini .. sudah maw tutup ini komputer laa .. huhu .. nanti Fina sambung lagi .. daaa~ assalamualaikum ,,, ;)

*bersambung .......................
p/s :: pendapat korang tentang blog nie ????? sila komen di ruang komen di bawah yea .. :)

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...