.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, December 5, 2010

Blog Baru [2010] Pilihan

Assalamualaikum kawan-kawan .. ;)


~header BPM~
nak tahu tak ?? sekarang nie, dunia blogging kita tersangat lah meriah .. nak tau kenapa ?? tengok pix kat atas tuh .. sebab BPM ! heee~ hah ?? korang tak tau apa itu BPM ?? ish3 ... pi terjah cepat !! klik sini . BPM baru je lepas buat contest Blog Pilihan Malaysia 2010 yang mempertandingkan beberapa buah blog mengikut beberapa kategori .. semuanynya terletak di keyboard + mouse para blogger .. hehe .. maknanya, para blogger di beri kuasa untuk mengundi blog pilihan masing2 .. keputusannya pun dah diketahui .. Tahniah buat para pemenang .. :)) sekarang nie, BPM mewujudkan
satu lagi kategori yang ala-ala Anugerah Bintang Popular Berita Harian gituu :) , iaitu Blog Baru (2010) Pilihan . Fina nak join !! heeee~ (^^,) okey, lets begin ! ;)

Kategori nie merupakan suatu platform untuk blogger- blogger baru yang blognya dibina pada tahun ini, 2010 dikenali oleh orang ramai .. okey, nie syarat2 untuk join ...

buat satu entri yang ringkas tetapi menarik. dalam entri tersebut anda perlu:
  • letakkan link blog BPM..
  • nyatakan bila tarikh entri pertama blog anda. (sertakan link sekali)

senang jer kan ?? okey , posting pertama blog nie yang rasmi adalah pada 21 September 2010 . posting yang bertajuk, 21.sept.2010 ( 3 in 1) . dalam posting tuh , Fina ceritakan 3 benda yang terjadi masa bezday Fina tahun nie .. heee~ ;)

humm .. Fina nak cerita sikit, Fina dah agak lama dalam dunia blogging nieyh .. since 15 Disember 2008 lagi .. tapi , Fina tak aktif sangat . n Fina pernah tinggal blog Fina tak ber'update dalam tempoh masa yang lama .. start 21 September 2010 hari tuu, baru Fina serius nak aktif dalam blogging nie .. sebab tuu buat blog nie .. huhu~ (^^,) *klik sini untuk ke blog lama Fina*


okey lah .. Fina stop kat sini yea .. eyh2 ! sebelum tu , Fina nak ajak korang semua, blogger-blogger baru tu join kategori nie .. tarikh tutup untuk daftar penyertaan blog anda dalam kategori nie, 7 Disember 2010 (Selasa) , jam 8pagi ..

 Blog yang macam mana boleh join?

Blog yang baru dibuat pada tahun ini tak kiralah blog anda personal, masakan, tutorial, atau apa saja tak kira lelaki atau perempun atau pun suami atau isteri. asalkan blog anda baru tahun ni buat.

 so, tunggu apa lagi ! jom la Join !! ;)


p/s : blog Fina tak s'gempakz blog Abg Aizul dan blog Kak Irine, tak sehebat blog korang semua .. tapi tak salah kan Fina mencuba .. :)
p/s 2 : Fina join nie sebab nak cari kawan-kawan baru + promote blog .. hihihi :D 

19 Stars Talking:

Izwan said...

happy blogging =)

Nur Edrina said...

@Izwan of coz .. (^^,)

syashafie said...

gud luck dear ! :D

Ain Zulaikha said...

hai... gud luck :)

Nur Edrina said...

@syashafie thanx .. :)

Nur Edrina said...

@Ain Zulaikha thanx , sis .. :)

nadzirah razalli said...

good luck jugak :)

Nur Edrina said...

@nadzirah razalli thanx .. :)

Nur Edrina said...

@KimiCnoL
w'salam ..
good luck to you too .. :)
insya-Allah.. :)

ArifmoraleS said...

smoga menang contest yerp ;-)

Nur Edrina said...

@ArifmoraleS aminnn~ thanx .. :)

♫ AMALINA ♫ said...

Good luck eh .
Btw follow awk sudahh .
Jom undi sy no 74 grup 2 eh .
Thanks dear !

http://budakmulutbesheng.blogspot.com

Nur Edrina said...

@♫ AMALINA ♫ thanks ... insya-Allah .. :)

♥ nur ♥ said...

good luck dear..
undi nur kump 4, no.129
(=

Nur Edrina said...

@♥ nur ♥ good luck to you too . insya-Allah .. :)) undi fina jgak .. grup 1 , no 35 ..

kembatolo™ said...

gud luck!
all da best!
semoga berjaya!
binnajah!

*ape lagi eh?

Gadis Kampung said...

selamat berentap semua..semoga korang berjaya...
saya nak tumpang promote contest saya boleh ye
jom jon contest saya boleh menang RM101 DAN PENDRIVE http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2010/10/join-my-contest-be-my-followers.html

Nur Edrina said...

@Gadis Kampung thanx ... :) boleh je ..

MiSzy DiaN said...

jalan2 tgk calon2 BPM 2010..
nati karang baru undi..
tahniah + semoga berjaya yaa..
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...