.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, December 31, 2010

Alhamdulillah .. oh 333 ! ;)

pix credit to abg Edy's blog
Assalamualaikum .. 
adoyaiii .. rindu doe sama ini blog .. isk3 ...    
hummm~
just nak share about hadiah ..
heeee~
sesapa yang btowl2 follow blog nie, mesti taw yang Fina selalu join Contest n beberapa GiveAway yang simple2 kan ?? 
Fina join sekadar suka-suka untuk memeriahkan lagi contest/GA tersebut ..
plus, nak mencuba nasib .. sapa taw, menang kann .. ? :)
n ..... Fina bersyukur ...
sebab .. Fina lucky untuk GA GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh ..
keputusan dibuat menggunakan random.org ...
Fina peserta ke-333 ..
number tu lah salah satu number yang bertuah utk GA nie ..
thanx ye mr random .. ngeee~
1st time dapat hadiah untuk GA ..
hehehe
Jom tengok hadiah yang Fina dapat ..... :)



 haaa~ comey tak ?? comey kan Fridge Magnet dari Singapore tuh ..
Fina suka ! 
well, Perlis kan sinonim dengan Singa Utara ...
kira sesuai laa hadiah tuu dengan budak perlis nie .. heeeee~ (^^,)



keputusan nie diumumkan pada , 21 Disember 2010 hari tuu ...
hadiah sampai kat Fina kelmarin .. 30 Disember 2010 ..

Alhamdulillah ..
dapat jgak ..
thanx to fyruz sebab tag .. :D
thanx to abg Edy sebab anjurkan GA nie n hadiah tuu ..
lain kali kalau ada lagi GA ke contest ke , jemput Fina k.. :)
thanx to mr random jgak sebab pilih number 333 tuu .. :)
k.lah .. gtg~
daaaaa~
assalamualaikum ...
dan ...
SELAMAT TAHUN BARU 2011 !!

___________________________________________________________


fakta nombor ::
3 - Fina anak ke-3 dalam family + suka number 3
21 - bezday Fina pada 21 sept ..
** special lah number2 tuu ! (^^,)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...