.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, December 17, 2010

JOM JADI FOLLOWER GADIS KAMPUNG

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia ..... 

hey ! budak kecik ini maw join contest lagi ! budak kecik ?? soooo perasan !! hehehe . lantak arh .. ;P okey ! stop ! okey , lets begin ..... haaa ! contes nie dianjurkan oleh ...... akak Gadis Kampung ... :))

1. Fina Follower Ke-660
2. nie entry nye kak .. :))
Blog gadisKampung :: blog nie best .. Fina sukak ! heee~ (^^,) paling Fina suka .. header dia . menarik ouh .. background pon lawa .. love-love gituu ... follower blog tu dah mencecah 600++ .. cakap pasal follower .. Fina follow itu blog bukan semata2 sebab contest nie yea .. Fina follow sebab memang Fina nak follow .. if tak de contest pun, Fina follow gak ;) bagi Fina, content kat blog tuh , tersusun .. kemas jer , tak semak :) .. entry nya plak ikut perkembangan semasa .. kat blog nie jgak ada tutorial . Fina suka jgak tuto dia .. heee~ kesimpulannya , bagi Fina , blog nie BEST ! ;)

3. Fina tahu pasal contest nie dari banyak blog . hummm~ tapi, yang membuatkan Fina nak join , dari akak sendiri lah .. akak yang invite kat comment box Fina hari tuh .. :) tak percaya ?? tengok bawah neyh .. :)) 
so, maknanya, Fina taw pasal contest nie secara detailnya dari blog tuan punya contest [ http://nukilangadiskampung.blogspot.com ] laa .. ;)

4. -done-
5. -done-

    okey ! siap ! semua syarat-syarat dah Fina ikut kan kak ? kalau ada yang tertinggal, gtaw yea .. :)

    hadiahnya :: RM 101.00  . untuk blogger yang banyak mempromosikan contest nie ..

    http://2.bp.blogspot.com/_3BLhtK8qwD8/S9wV9N_HEwI/AAAAAAAABRI/aD0uXDVMsGc/s1600/malaysia-note-100-ringgit-front.jpg


    http://3.bp.blogspot.com/_KGfnsEwhomk/Sfa_L3bHSoI/AAAAAAAAAWA/mmtYyl31x0c/s400/MalaysiaPNew-1Ringgit-(2000)_f.jpg 

     sape2 yang nak join tuh , sila klik pixca yg 1st sekali dalam entry nie yea .. lepas tuh, dah join .. jangan lupa letak link IamFyna :: http://edrina-dafinites94.blogspot.com sebagai referrer dalam entry anda yea .. 


    2 Stars Talking:

    Gadis Kampung said...

    thanks edrina sudi join...sedapnyer nama dia...

    Nur Edrina said...

    @Gadis Kampung sma2 kak .. :) hehe .. thanx (^^,)

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...