.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, December 23, 2010

Candid Itu Cun Laa..!

Assalamualaikum ...

wooots ! Fina nak join contest lagi nie .. huh ? macam terkena virus jer bdak neyh ... kerja join contest jer .. entry2 kat blog nie pun dah penuh dengan contest laa, GiveAway laa , BlogList laa .. hehehe . banyak kebaikan taw join semua tuu .. korang nak taw apa ?? cari laa sendiri .. hehehe ;D .. Contest yang Fina nak join kali nie, contest yang dianjurkan oleh Kak Dila , iaitu Contest : Candid Itu Cun Laa ! cun ker ?? cun larh !! ;D  .. Thanx to sis jue  sebab tag Fina .. mekaseh yerr kak .. :) okey...jom kita tengok syarat2 untuk join contest nie .. :)

1. terbuka pada semua blogger xkira lelaki or perempuan
- okey deyh ! Fina seorang blogger perempuan .. :)) -

2. copy the picture above and buat satu entry pasal contest nie dgn tajuk "candid itu cun laa..!" dan jgn lupa link kn ke entry ini ukei..?
- uke deyh .. dah buat .. title dah letak , pixnya pun Fina dah lekatkan kat atas tuu beserta dengan link sekali ;) -

3. tak payah jadi follower pown xpew... paksaan tiada kt sini.. haha
- Fina jadi flower ! eyh ! salah ... follower ! hehe ;) -

4. jgn lupa leave ur url contest in my comment form...
- insya-Allah tak lupa .. hehe .. siap entry nie jap g .. Fina pi letak .. :) -

5. tag 3 orang rakan blogger anda  @ lebih n ajak dorang join contest nie same2 ok....
- schaVAMP
- Faizziatul
- Fahira
*selain schaVAMP, Fina tag mereka yang baru 1st time Fina terjah blog mereka .. sebagai tanda perkenalan .. :)


6. put a caption kt gambar candid korang 2 yew... sikit pown xpew, bnyk pown xpew...
- macam tuu yea ?? okey .. :)) -
eyh ? mana gambar yang Fina nak pertaruhkan untuk contest nie ?? ada laa, kat bawah neyh ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
scroll down lagi larh ! ;)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

taaadaaaaaaaaaa !!! :))




pix nie d'snap pada 13 Oktober 2010 , di dalam kelas 4 Rasional [ SMK Derma , Kangar, Perlis ] . cerita di sebalik pix ... kami semua, budak2 gila photography dalam kelas 4ras tuu dah bersetuju untuk snap pix semua sekali atas permintaan Aeny .. Dia nak pindah sekolah .. T___T so, nak laa pixca dengan classmates untuk kenangan kan ?? :) lepas dah jadi satu pix .. ada laa keluar cadangan kononnya nak buat gambar candid .. okey, cadangan diterima .. huhu~ 

okey, pix kedua .. kami semua rancang, Aeny [ budak yang pakai baju biru dok ats meja ] dok tengah2 .. macam posisi dia dalam pix tuu laa .. then , kmy semua dok keliling dia n tunjuk kat dia .. tapi .. macam fina cakap tadi, photographer kami tuu tengah kejar masa .. so, tak sempat kami semua posing elok2, dia pun snap pix tuu secara tak sengaja ! jadi laa pix candid .. tengok laa, macam2 aksi ada .. kalau korang perasan , Fina tengah ternganga .. mybe laa . Fina nampak macam tuu .. haha~ and ... Fina nak mengaku sekarang ... Candid Itu Cun Laa..! 
hehe .. 

tarikh tutup : 10th January 2011...
sesapa nak join, klik pixca yang atas sekali tuu yea .. ;) daaa~ assalamualaikum~


_______________________________________________________________________

my 2010 classmates .. adik beradik 4Ras .. sayang hampa semua !
haaa~ nie pix yg x candid .. saja nak letak .. hias entry nie .. hehehe . PEACE ! ;D FYI, aeny x jadi pindah .. dia tak buleh tinggal kamy semua kowt .. hehe .. terutamanya kawan-kawan baek dia dalam kelas tuu .. bagus laa! Rasional 4ever keyh ! hihihi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...