.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, December 13, 2010

Survey Dari Blog Mah@Mahu

Assalamualaikum dan selamat petang ...

~pinjam pixca dari tuan punya survey . hehe :D~

ini sekadar survey .
oleh :: mah@mahu
cuma jawab beberapa soalan jer .
senang ! ;)
check it out ! 

1) Apakah jenama telepon bimbit yg anda gunakan sekarang?
    a) Nokia
    b) iPhone
    c) Sony Ericsson
    d) Samsung
    e) LG
    f) HTC
    g) Blackberry
    h) Motorola
    j) CSL

2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang?
   a) Acer
   b) Hp
   c) Dell
   d) Lenovo
   e) Sony
    f) Apple
   g) Compaq
   h) Fujitsu
   i) Toshiba
   j) MSI

3) Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang?
    a) Nikon
    b) Sony
    c) Casio
    d) Canon
    e) Kodak
    f) Samsung
    g) BenQ
    h) Panasonic
    i) Olympus
    j) Fujifilm
    [ tak der dalam senarai .. n memang tak der pun ... huhu~ sedih nak cakap .. Fina tak de camera digital pun buat masa sekarang... :(( ]

4) Apakah saluran jalur lebar yg anda gunakan sekarang?
    a) Streamyx
    b) P1
    c) Maxis
    d) Celcom
    e) Digi
     f) Yes
    g) Time
    h) Jaring
    i) U Mobile
    j) Tune Talk


5) Apakah jenama pakaian yg anda selalu beli sekrang?
    a) Zara
    b) Padini/PDI
    c) CK
    d) AX
    e) Guess
    f) Adidas
    g) Levi's
    h) Prada
    i) D&G
    j) Romp
    k) Soda
    l) LV
    m) GAP
    [ tak de dalam senarai .. jenama USON ... ]
6) Di manakah restoran/cafe yg selalu anda singgah untuk makan?
    a) Starbuck
    b) Old Town White Cafe
    c) Mcdonald
    d) KFC
    e) Pizza hut
    f) Chiken Rice Shop
    g) Nando's
    h) Dunkin Donut
    i) Teppanyaki
    j) Sushi King
    k) Big Apple
    l) Secret Recipe 

7) Di manakan gedung membeli belah yg selalu anda kunjungi?
    a) Tesco
    b) Jaya Jusco
    c) Giant
    d) Carrefour
    e) Pakson
    f) Clod Storage
    g) Mydin
    h) Metrojaya
    i) SOGO
    j) ISetan
    k) Ikea
    [ sekali lagi, sedih nak cakap .. kebanyakannya dalam list kat atas, tak de kat Perlis ... (kebanyakkan ?? kebanyakkan or semua ?? huhu~ atau, Fina yang ketinggalan zaman??... ntah laa .. hehe :P ) humm...jawapan Fina, the store kowt ... sebab tuu jer yang paling dekat dgn rumah .. n ... budak neyh tak der transport macam orang lain nak pi jauh2 walaupun tempat tuu dalam Perlis.. hummm~ ]

8)  Apakah saluran radio tempatan yg selalu anda dengar?
    a) HotFM
    b) EraFM
    c) SuriaFM
    d) SinarFM
    e) HitzFM
     f) RedFM
    g) ThrFM
    h) FlyFM
    i) MuzikFM
    j) KlasikNasionalFM
    k) XFM
    l) IKIMFM
   m) MIXFM

9) Apakah saluran TV tempatan yg selalu anda tonton?
     a) TV1
     b) TV2
     c) TV3
     d) Ntv7
     e) 8TV
     f) TV9
     g) Astro Ria
     h) Astro Prima
     i) Astro Oasis
     j) Astro Citra
     k) Astro Warna
     l) Astro Ceria
     m) AFC

10) Apakah jenama pewangi badan yg anda gunakan sekarang?
     a) Dunhill
     b) Burberrys
     c) Gucci
     d) Bvlgari
     e) Channel
     f) Calvin Klein
     g) Christian Dior
     h) Hugo
     i) Davidoff
     j) DKNY
     k) D&G
     l) Escada
     m) Estee Lauder
     n) Giorgio Armani
     o) Lacoste
     p) Lancome
     q) Tommy Hilfiger
     r) Versace
     s) Ralp Lauren
      [ tak der dalam list .. SilkyGirl ,,, ]

11) Apakah jenis majalah yang anda selalu baca?
     a) Remaja
     b) Media Hiburan
     c) Mangga
     d) Intrend
     e) Wanita
     f) Pesona Pengantin
     g) Hai
     h) Pa & Ma
     i) Maskulin
     j) Majalah PC
     k) Impiana
     l) Arena Bola Sepak
     m) Nona
     n) URTV
     o) Majalah Saji
     p) Mastika
     q) Novel
   
 
okey ! siap ! ;D humm .. mesti ada antara korang yang baca jawapan Fina tuh tergelak-gelak jer sekarang neyh kan .. ??? kannn ada jawapan Fina yang Fina rasa akan buat korang gelak . yes, Fina tak macam korang . ada semuanya .. sapalah Fina neyh .. huhu~ pe2 pun , yang penting , jawapan tuh , 100% jujur ! :)

sesapa yang nak jawab soalna-soalan kat atas tuh .. sila lah pergi ke sini >>> blog mah@mahu
    

p/s :: sory kalau ada jawapan Fina yang panjang sangat .. budak suka menulis .. macam tuh laa .. hehe . harap tuan punya survey tak marah yea .. :))


JANGAN LUPA UNDI BLOG INI (KALAU SUDI) 
:: BLOG BARU (2010) PILIHAN - 1 ::
:: NUMBER 35 ::
DI SINI !!




4 Stars Talking:

Mah@mahu said...

Thanks sebab menjawab servay ini. Sila dptkan keputusan servay setiap minggu di blog Mah@mahu ok..

Nur Edrina said...

@Mah@mahu u are welcome .. humm .. okey ..

MahaMahu said...

Thanks dah dpt maklumat yg diberi tunggu cenderamata akan dihantar dalam masa terdekat ok.. Terima kasih..

Nur Edrina said...

@MahaMahu okey .. terima kasih juga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...