.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, December 26, 2010

500 BLOG !



Assalamualaikum ... 
wooots ! budak nieyh pon nak masok jgak dalam list 500 blog tuu .. heeee~
untuk lebih memahami , klik sini >> 500 Blog Bermula ! <<
check it out ! ;)

penulis yang selalu bahasakan dirinya, "Fina" nie adalah seorang blogger perempuan yang masih bergelar pelajar di sebuah sekolah menengah di Perlis dan bakal menduduki SPM pada tahun hadapan , 2011.. mula berjinak2 dengan dunia blogging pada Disember 2008, cuma sekadar suka-suka untuk menghabiskan masa cuti .. tetapi, mula serius berblogging pada 21 September 2010 .. :) menjadikan berblogging sebagai suatu hobi .. :))

tujuan menjadi blogger ?? mengisi masa lapang .. berkongsi minat dengan kawan2 di alam maya nie .. mencari rakan-rakan baru .. last but not least ..... jadi blogger sebab nak luahkan apa yang terbuku di hati, sedih atau gembira .. untuk mendapatkan pandangan atau nasihat dari sesiapa sahaja yang sudi memberinya .. heeee~ (^^,)

okey .. itu saja ! harap2, dapat laa masuk dalam list tuu .. huhu~ ;) sesapa yang nak join .... cepatttt ! Hanya 500 blog yang terdahulu akan disenaraikan ...    


p/s : masa entry nie nak d'publish , komen dekat entry 500 Blog Bermula ! dah mencecah 156 .. woooo ! laju gler angka tuu naek .. so, sesapa yg nak join, cepat yea ... ! ;)

8 Stars Talking:

:: s c h a | VAMP :: said...

bak masuk tp tak phm pe . heh . soo , biaq jerh :pp

Nur Edrina said...

@:: s c h a | VAMP :: bak ke nak ?? hehe .. ouh, fy nk terang pon tak reti . hik3 .. ;P

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Nur Edrina said...

@Myra Ayreen hye .. slam kenal .. :)

Mimiey.. (^-^) said...

salam kenal dari mimiey...

nasyieen.blogspot.com

Nur Edrina said...

@Mimiey.. (^-^) salam kenal :)

Matika said...

mamat pun dh join..salam singgah dari mamat..
jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..he3
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

Nur Edrina said...

@Matika dah follow :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...