.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, December 26, 2010

Saya Blogger Perlis

Assalamualaikum......




wooots ! undian untuk pemilihan Blog Baru (2010) Pilihan yang dianjurkan oleh BPM telah menutup tirainya beberapa hari lepas ... blog manakah yang menjadi blog pilihan ?? kepada yang tak tahu lagi,  tengok sini > Top 10 Blog Baru (2010) Pilihan . Tahniah kepada mereka semua . anda memang terbaeekkkk ! ;) sekarang, BPM sekali lagi mewujudkan satu lagi kategori untuk mengisi ruang Januari hingga Oktober 2011 sebelum undian baru dijalankan pada November dan Disember .. Kategori Sahabat Blogger . Untuk yang pertama, Kategori Sahabat Blogger Mengikut Negeri . Fina nak join ! heeeee~ Jom check it out ! ;)


**Cadangan untuk kategori ini telah dibuat oleh : nuRuL aZieRa, HoPKS




Saya Blogger Perlis !  
hehehe .. ;)


~ Nur Edrina ~
 * nama :: Fieyna

* status :: single but not available .. bhahax :P

* cara hubungi - Facebook :: Fieyna Girang
        Twitter :: nurEdrina
                                     e-mail :: ilovedafi@yahoo.com / fina_hedfai94@yahoo.com.my
* Daerah :: Kangar

* Tempat tinggal :: Taman Desa Katong
* apa yang menarik di sini ?? hummmm~ tak de pe pun ... hehehe .. kalau kat taman nie, yang menariknya, masyarakat dia selalu tolong menolong .. maklum lah, kat sebelah taman nie ada kampung .. so, taw kan macam mana orang kampung hidup ??? bestt ! tak sombong .. ;) and .. kawasan ni dekat sangat dengan bandar Kangar .. kalau ada apa-apa urusan , senang ;) .. sekarang nie, nak pi main bowling pon boleh ! Perlis dah ada pusat bowling sekarang nie , oke ?? cinema jer tak de lagi .. hehehe ;) kat Kangar nie pon KFC banyak .. ada dua * lebih dari satu, banyak laa .. bahahax :P . boleh dikatakan dekat2 laa .. mc'D jer tak de lagi , buat mc'D 1 pon bagus . hehehehe :P

hummm ... itu je kowt pasal Fina ... ;)

nak taw lebih lanjut pasal kategori nie ?? klik je mana-mana link dalam entry nie yang anda rasa ada kaitan yea .. hehehe ;) nak lagi mudah ?? klik sini > Kategori Sahabat Blogger Mengikut Negeri . hehehe :P jom laa join ramai2 ! ;) papai .. assalamualaikum~


p/s : Alhamdulillah .. dapat jgak siapkan entry nie :))

11 Stars Talking:

:: s c h a | VAMP :: said...

nak join ! :P

:: s c h a | VAMP :: said...

alaaaa~ sha lambat :((

The 7th said...

hey we are from the 7th and would like to personally invites you to join our contest, we need 30 more contestant and we are going to increase the prize, hence, the bigger chances for you to win,have a look!

happy muffins all!

with love,
www.t7th.blohspot.com
-The 7th-

elnino moona said...

salam kenal

blogger sabah dtg jalan2..:)

Ad-Dien said...

sy blogger dr phg,gmbra jmpa blogger perlis,jmput ke blog sy tiada indah tuu..follow yer,mkasih =)
cntik blog ni..kreatif pemilik nyer

Nur Edrina said...

@:: s c h a | VAMP :: dah join kann ?? goooddd ! xD

Nur Edrina said...

@The 7th thanx .. i will join .. :)

Nur Edrina said...

@elnino moona hye blogger sabah ! salam kenal ;)

Nur Edrina said...

@Ad-Dien hye blogger pahang .. salam kenal .. :) blog kamoo best .. Fina follow dh .. :) hummm .. yeke ? biasa je :)

Gadis Kampung said...

salam dari blogger perlis juga...best juga entry mcm nie boleh cari teman blogger senegeri

Nur Edrina said...

@Gadis Kampung yup3 .. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...