.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, December 5, 2010

Tag ! (^^,)

Assalamualaikum dan selamat malam ..


~sekadar gambar hiasan~


tengah dok syok2 buat blogwalking .. tetiba ternampak seekor seorang vampire meninggalkan pesanan untuk saya mengambil award di rumahnya . ouh ! thanx, schaVAMP ! *smbil melambai2 tangan ala-ala miss universe .. wakaka :P . award ! yeay3 .. sambil menari2 .. hahaha ! ntah pe2 jer bdak nieyh .. hehe . PEACE yaaa~ (^^,) okey2 .. back to the topic .. award apa yang Fina dapat nieyh ?? hummm .. award apa hah ?? nak tau award apa .. macam biasa, baca sampai habis ! ;D
alahai kawan-kawan .. Fina pun tataw award apa nieyh .. Scha pun tataw award apa .. so, kira nie bukan award laa yea .. kira nie tag jer .. :) jom tengok apa soalan yang perlu dijawab ! check it out !! ;)




soalannya :
1. http://onlyfhanish.blogspot.com di mata kalian.. that's my blog !
(belum tengok, sila blogwalking)
>> MERAH der !! terang plak tuu .. tapi blog nie sempoi lah !. sebab ada isu-isu semasa .. :)


2. nama blog anda dan kenapa letak nama tu.
>> iamFyna

sebab , ini blog peribadi , tempat pemilik berkongsi cerita .. so, sesuai laa kan letak nama sendiri .. :))


3. nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu
>> http://edrina-dafinites94.blogspot.com 
idea tuh datang dari nama sendiri dan Dafi . LOL ;P

4. apakah method dalam penulisan blog anda.
 >> kisah suka duka dalam kehidupan .. plus, perkongsian minat dengan pembaca .. :))


5. apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak
(kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri).
>> jelez ouh !! bhahax . tak da maknanya ! humm .. mcm mana nak cakap eyh ?? Fina rasa .... WOW !!! heee~ ;D


6. bilakah blog anda diwujudkan.
 >> 21 September 2010 *my bezday ! xD


7. siapakah orang yang pertama tahu blog anda?
>> Nur Shahira a.k.a schaVAMP

8. sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.

1. Sis Dalia
2. Sis Fasheeha
3. Sis Pelangi
4. Sis Anne
5. Sis Eiyda


okey ..ituu sajje .. :)
Fina tag mereka yang melawat blog Fina hari nie .. hehe .. jawab, jangan tak jawab yea .. ;)
sekali lagi , tenx to my bff, Scha Dalena Salvatore yang sudi tag saya . nanti tag lagi yea.. bagi award banyak-banyak k .. .. hihi :))
p/s : scha .. fy COPY soalan2 tuh terus dari blog scha taw ! hihihihi :P *gelak jahat*


2 Stars Talking:

Amy Syaquena said...

As'salam..

bestnya dapat awards,tahniah ye..

Nur Edrina said...

@Amy Syaquena hehe . award kat dunia blogging neyh jer .. kat luar, x pernh dpt lagi .. hehe . mekaseh kak .. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...