.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, December 20, 2010

Kontest Blog Terkemas

Assalamualaikum .....


Fina dah ditag oleh budakbaik untuk join contest nie .. so, join laa, mencuba nasib .. walaupun blog nie tak sekemas mana pun .. heee~ (^^,) ... contest nie dianjurkan oleh Sis Hana dan Fyza ..
meyh2 sini .. tengok apa yang perlu dibuat untuk join contest nie ... :)
  1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D [ dah follow dah :) ]
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah . [ hahaha . nie laa blog nya .. :) kemas tak ?? hehehe ]
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni . [ tengah dok buat laa nie .. heee~ humm .. okey .. banner dah letak, dah link'kan ke sana .. ;) ]
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha . [ nanti Fina letak link entry nie di sana bila entry nie siap d'publish :) ]
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina. [ okey ! ;) ]
  6. tag 3orang blogger ok :) [ Fina TAG mereka yang blognya Fina rasa kemas :: schaVAMP, Aleeza, YiedPozi ]
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha [ harap2, Fina salah sorang dari 3 tuh .. hee~ berangan sajja ! ;P ]
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :) [ dah sampai 1000 belum ?? harap2 belum laa yee .. Fina nak join nieyh .. hehehe ]
TARIKH TAMAT : 1 FEBRUARY 2011
*akan diberitahu jika nak dicepatkan ..

okey . semua dah buat dah .. harap penyertaan nie diterima laa yea .. hee~ thanx .. :)) sesapa yang nak join .. sila klik banner di atas yea :)) daaaa~


0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...