.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, December 12, 2010

Dafi Baekkkk Punyerrr ! xD

Assalamualaikum .....     

wooots ! hye readers ! humm ... baru jer Fina post sal my 2nd D [Daus]... tadi jejalan kat FB .. Fina tgk, my 1st D [Dafi] ada tulis something kat status dia ... topic dia sama jer dgn apa yang Fina tulis sal Daus hari tuu . mesti ada peminat dia yang tak puas hati dekat dia neyh .. peminat tuu still tak kenal Dafi cm ner lagi kowt .. ish3 .. nak taw apa benda tuh ?? read more yarhh .. ;)


nampak tak ?? klik pix tuu untuk lebih besar yea .. :)) haaaa~ tuu laa .. Fina terkejut jgak pe kes isu neyh pe sal tetiba timbul .. setahu Fina, semua Dafinites dah taw dari dulu lagi sebab apa Dafi tak reply satu-satu komen yang dihantar kat dia tuh . hummm .. mungkin ada yang baru minat dia kowt, sebab tuu tak kenal dia betul-betul lagi .. ish3 .. dear, Dafi tak sombong , okey ! :)


Fina dah pernah jumpa Dafi .. dia memang tak sombong pun .. sporting habis ! kalau jumpa dia, rasa macam tak maw balik dah ouh . tambah-tambah lagi ada geng yang suka buat lawak dengan dia .. memang riuh laa suasana kat situ ..

~setuju sangat-sangat Dafi buat macam tuh .. ~


you are the best, Dafi .. Dafi yang Fina kenal, yang Fina minat ... adalah seorang yang menghargai peminat ... kalau korang tak percaya, tanya laa Dafinites yang selalu join event DFC .. ;D sekali lagi Fina nak cakap .. kalau dulu Fina ragu-ragu nak cakap benda nie, tapi sekarang, lepas dah dapat jumpa Dafi .. Fina yakin untuk cakap .... Dear , Dafi tak sombong pun . :))


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...