.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, December 31, 2010

Imbasan 2010

Assalamualaikum bintang-bintang yang sedang bersinar di sini ... :) harapnya hari anda indah selalu yea ... ;)


wohooo ! 2010 dah nak melabuhkan tirai ..
apa yang terjadi dekat Fina selama setahun nie eyh ??
macam2 .. huhu~
antaranya ............
cerita disebalik gambar ......

FEBRUARY 2010



Aktiviti : PERKHEMAHAN ASAS UNIT BELIA SMKD 2010
Tempat : SMK DERMA
Description : best ouh kem neyh ! 1st time Fina join perkhemahan melibatkan PBSM .. lepas 3 tahun join badan beruniform tuu .. :) huhu~ kami dibahagikan kpd grup . Fina masuk dalam grup S.O.S, grup OREN !! weheeee~ grup tuu memang ceria habis ! ;) n paling penting ..... Fina dapat pengalaman baru ! perkhemahan nie berlangsung dari 19 Feb ~ 21 Feb 2010 ..


APRIL 2010

~ 8 April ~

Aktiviti : Jumpa Bunkface
Tempat : Kayangan Square Perlis
Description : best laa jgak .. 1st time jumpa Bunkface .. not bad .. :) diorg dtg Perlis sebab nk buat konsert .. konsert apa ntah .. Fina tak pi pon konsert tuu .. masa Fina jumpa diorg tuu .. diorg nak promote konsert tuu laa .. huhu~


Aktiviti : KEM KARNIVAL KOKO SMKD
Tempat : SMKD
Description : suka ! heeeee~ paling best, nyte journey .. meronda satu bandar Kangar .. syok ouh ! hahaha . lebih kurang xplorace cm tuh .. ok laa .. heeeee~ (^^,)

~ sukantara ~


~ hari perasmian mini olahraga SMKD 2010 ~

~ hari terakhir sukan 2010 ~

Aktiviti : HARI SUKAN SMK DERMA 2010
Tempat : SMKD
Description : untuk 2010, hari sukan kami mini je .. tak besar-besar pon . sebabnya, tepi padang tuu ada kawasan pembinaan bangunan baru . bangunan sekolah kami laa .. huhu~ paling sedih, pasukan perbarisan rumah Sekolah this year tak berapa nak menjadi . sebab budak Fina yang tak reti sangat nak mengetuai orang nieyh jadi ketua .. huks ... :(( apa-apa pun, hepy laa sebab rumah sekolah dapat number 2 keseluruhan .. *kalau tak salah :)

MEI 2010
~ 29 Mei ~

~ 30 Mei ~

Aktiviti : KARNIVAL JOMHEBOH KANGAR PERLIS
Tempat : Perkarangan Stdm Utama Kangar
Description : OMG ! nie laa kenangan paling terindah tahun nie ... setelah lebih kurang 4 tahun jadi penyokong dia, finally, dapat jugak jumpa dia . suka gila kowt .. heee~ bersyukur sangat-sangat .. thanx kepada mereka yang membuatkan saya bersemangat untuk ada di situ . DAFI 4ever ! DAFInites saaaayang DAFI sangattt Sangattt ~ (^^,)

 JUN / JULAI

KENANGAN BERSAMA KAWAN-KAWAN PKS 2010

~warga kerja MALAM SERIBU BINTANG~

~ pks 2010~




 gelagat kamy bersama .................










~bergambar kenangan sebelum tetamu pulang ~


Aktiviti : PKS
Tempat : SMK DERMA
Description : best3 ! dapat pengalaman baru . dikelilingi oleh kawan-kawan yang super gempakz ! love them so much !!!!! <3

SEPTEMBER


Aktiviti : MY 16th BIRTHDAY
Tempat : KFC KANGAR
Description : hepy sangat2 ! setakat nie, nie laa sambutan bezday bersama kawan2 terbaik dalam hidup Fina .. huhu~ The girlz, tahnx 4 the suprise ! hadiah tuu ... i like !!! cara hampa bg hadiah tuu buat budak nie terharu taw ! (^^,) the 3 boyz, thanx 4 coming . :) Sha, Kiela, Iman, Bihah, Myra, Shakir, Aiman, Farid ... thanx sebab buat budak Edrina nie hepy di hari bezdaynya .. thanx a lot, friends !! (^^,)

NOVEMBER


Aktiviti : BANJIR BESAR
Tempat : Perlis
Description : awal november 2010, Perlis dah dilanda banjir besar . Fina jgak merupakan salah seorang mangsa banjir .. huks .. kenangan + pengalaman .. berharap, nie laa kali pertama n terakhir, Fina jadi mangsa banjir / air banjir masuk rumah Fina . aminnnn~ banjir nie mmg besar .. besar lagi banjir tahun 2005 rasanya .. humm .. ada hikmah di sebalik semua nie .... :)


~dkat sekolah ... DSLR itu bukan kepunyaan saya ... heee~ toink3 ... ~

@KFC
Aktiviti : HARI TERAKHIR PERSEKOLAHAN SESI 2010
Tempat : SMKD-KFC-Perlis Bowl
Description :  best ! lepak2 dalam kelas, kemas-kemas kelas ... then, isi prot at KFC .. then, maen bowling .. ouhhh ! enjoy ! ngeeeee~ kawan-kawan,. anda terbaik ! buat budak Edrina nie tersenyum di hari terakhir sekolah tahun nie n buat budak Edrina nie tak menyesal pergi sekolah hari terkahir tuu .. thanx a lot !! (^^,)

DISEMBER 2010



Aktiviti : JAMUAN KELAS 4RASIONAL 2010 - BBQ
Tempat : Taman permainan . :P
Description :  best laa ! makan bbq di taman permainan yang disinari cahaya lampu jalan yang nak menyala segan, nak rosak tak mau .. toink3 ... huhu~ kalau semua genx 4R dapat join mesti best .. humm ... bermakna jgak jamuan nie taw .. sebab mak 1st time mak Fina izinkan Fina keluar untuk luangkan masa dengan kawn-kawan di waktu malam .. heeee~ thanx , mom !! ;)

~my great friend forever ! ;) ~

Aktiviti : REUNION GENX UPSR 2006
Tempat : KFC + PERLIS BOWL
Description : setelah beberapa kali rancang .. finally, jadi jgak ! sukaaa ! heee~ Alhamdulillah .. terubat rindu kat diorg semua .. terutamnya yang bukan Dermarians . kalau ramai lagi yang boleh join mesti best . huhu~ tak pe lah .. apa2 pun. thanx kat semua yang join reunion nie .. Yati, Fairuz, G-ha, Fiqah, Yana, Anis, Tasnim, Hani, Hafiz, Hazman, Amirul, Khalid, Nasri, Nabil n Izzat . (^^,) nanti kita buat lagi, nahh ???? lepas SPM ;) hopefully, ramai boleh join .... :)

~ we love Malaysia ! ~


~credit to : harimaumalaya.com


Aktiviti : MALAYSIA JUARA SEBENAR !
Tempat : Indonesia
Description :  yeay ! penutup tirai 2010 yang sangat sempurna buat semua penyokong bola sepak Malaysia . Alhamdulilah, Malaysia menjadi juara Piala AFF .. MALAYSIA BOLEH ! semoga team bola sepak Malaysia terus maju di masa akan datang ...... aminn~ (^^,)

hummm ... see ? macam2 berlaku di tahun 2010 . banyak lagi sebenarnya . tapi cukup itu je lah yang Fina ceritakan di sini .. :) tu pun dah banyak kan ? hehehe . hummm ~ hopefully, next year lebih baik dari this year .. oh ! SPM !! HELLO ! xD toink3 .. daaaaaa~ Salam ..



2 Stars Talking:

:: s c h a | VAMP :: said...

yeahahhhh ! awat ada gambaq yg sha tak dak ! comei3 plak tuhh ! :) rindu pks ;)

Nur Edrina said...

@:: s c h a | VAMP :: hehe . Fy rompak gmbar2 tu smua . Ngeh3 . ;) yup! Rndu gler kowt ! Huhu xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...