.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, December 8, 2010

nak menangis + teyak + cry boleh tak ??? T_______________T

Assalamualaikum dan selamat petang semua ...

~ smart gler pixca nie ! <3 xD [credit to :: DFC] ~
Fina nak menangis bagi banjir blog nieyh boleh tak ??? korang nampak banner di atas tuh ?? Fina rasa nie laa banner yang akan digunakan untuk event terbaru Dafi Fan Club, 14 Disember nanti .. pe kes Fina nak menangis plak ?? baca sampai habis k ...
Event nie ialah , event Launching of Laugh Out Loud Entertainment & Dafi's 22nd Birthday . event untuk sambut bezday Dafi + perasmian pelancaran syarikat baru Dafi, Laugh Out Loud [LOL] Entertaiment yang bertemakan Masquerade Nite - The New Beginning . Event nie mungkin event terbesar DFC setakat nie . ;D


hummm .. pe sal Fina nak menangis plak ?? Fina nak menangis sebab ..... event nie sepatutnya menjadi event DFC yang pertama Fina join .. lepas lebih kurang 4 Tahun setia sebagai Dafinites, Fina ingat , nie laa tahun yang paling best sekali .. dapat jumpa Dafi buat pertama kalinya ... dapat join event DFC .. tapi ..... yang kedua tuh tetap terus kekal sebagai angan-angan + impian Fina . Fina sedih sangat-sangat tak dapat join event nie .. T_____T giler tak sedih ?? green light dari parents dah dapat, teman nak pi sana pun dah ada [ my cousin + my brother ] .. green light dari parents tuh, dah bertahun Fina tunggu, tahun nie baru dapat .. tapi malangnya .. sekarang bukan masanya Fina join event DFC .. tak dak rezeki lagi kowt .. hummmm~

Fina tak dapat join event tuh sebab duit tambang bas pergi n balik dari Perlis ke KL tak cukup .. duit yang Fina ada .. cukup untuk bayar duit tiket masuk event tuh jer .. hopefully, next year, cukup laa duit Fina nak join event DFC .. aminnnn~

note to DFC :: korang memang superb larh ! semoga event nie berjalan lancar dari awal hingga akhir . Aminnnn~ Dafinites, enjoy ur nyte k ! hargai setiap detik di sana . ♥ DAFI n the big family, DFC forever ! and ... I'm proud to be Dafinites ! ;D

p/s : percaya ke tidak .. masa 1st time Fina nampak pix yg kat atas tuh , kat FB .. air mata Fina terus menagalir .. T___________T

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...