.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, December 20, 2010

First GA Kelip-KelipKehidupan : Mari Mengira Bintang!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia .......



woooo ! tengah seronok dok ber'blogwalking ptg kelmarin .. Fina ada terjumpa ada orang buat giveaway berkaitan bintang . blog Kelip-Kelip Kehidupan telah melancarkan GA nya yang pertama . Fina yang obses dengan bintang nie, tanpa berlengah lagi, terus buat keputusan untuk join GA nie .. okey ! let's check it out ! ;)


mudah je nak join GA nieyh .. just kena kira bintang yang jumlahnya 500< bintang <1000 . haha . sanggup ke uols ?? hehehe . well, bagi seorang yang obses sama bintang macam Fina nie, of coz laa sanggup ! muehehehe ;)
~ kena kira bintang nie laa :) ~
 JAWAPAN FINA :: 712
Kena tag 3 orang . so, Fina tag ::
>> myra sepatu ungu
>> sis Dalia
>> Zunah

korang nak join ?? jom lar ! baca syarat-sayaratnya di sini yea .. :) 

wooots ! first time neyh Fina join GA .. huhu~ GA nie dah laa berkaitan dgn bintang ... lain laa dgn GA yang lain .. kalau GA yang lain, yang selau Fina jumpa laa .. mintak buat entry kreatif or menarik .. or ape2 je lah .. yang pasti, entry tuu mesti gempakz kalau nak hadiah GA tuh .. ;) sebab tuu Fina tak join .. Fina nie tak kreatif sangat laa nak buat entry menarik + gempakz .. hehehe .. okey dokie ... naty kalau Fina ada idea nak mengarang or ada idea nak buat something different , Fina mesti join GA yang mcm tuh .. ngeeee~ (^^,) ok lah .. Fina stop di sini .. daaaa~ Assalamualaikum .. :))

p/s : kalau korang nak taw .. entry nie dah agak lama dok dalam draft, dari 15.12 ary uw .. 20.12 baru d'publish .. sebab, ada masalah teknikal .. seb baek masalah uw selesai sebelum 24 hari blan .. Alhamdulillah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...