.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, December 5, 2010

Update, Update, Update ! xD

Assalamualaikum dan salam 1Malysia .......


 toink3 . hayuuu3 !! fina kembali !! hahahaha *gelak jahat* peace no war ! huhue~ dah lama blog nie tak d'update kan ?... ops ! tak .. bukan dah lama tak update .. blog nie d'update setiap masa . tapi posting tu fina simpan buat pekasam sementara waktu dalam draft . tak publish pun ... heee~ (^^,) sebab apa ?? nak tahu ke sebab apa ??? sebabnya ...................



 hah ! tuu laa sebabnya .... heeee~ pixca ta de lorh .. macam aneh jer posting fina tanpa pixca . tak lengkap laa posting tu ta de pic . huhu~ fina malas nak upload time tuh . dengan banjir lagi . adoiyaii ... hari tuu ... dah nk upload dah .. tapi kat reader plak hilang . kelmarin baru jumpa ... huh ! kelmarin, tengah dok syok2 upload pix masok blog nie . tiba-tiba je ada orang cakap pasal drama Opah Popular (drama yang DAFI berlakon) . apa lagi...fina pun search laa kat google, kowt2 ada tempat yang boleh download drama tuu (dah cari kat youtube . tak de ! ) . and ..................... fina jumpa ! hepy tahap gela babun . hahaha . xD . dah jumpa tuu .. terus download laa .. close habis semua tab time tuh . my blog ?? yeah ! posting2 tuh masih selamat dalam draft . hahax xD .hari ni baru boleh publish . heeee~ (^^,)

humm ... ada yang tak puas hati kat fina ???


 papai . assalamualaikum .....


* Opah Popular best ! ;D . nanti fina review sal citer tuh dalam posting akan datang .. ;)


0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...