.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, December 6, 2010

DAUS AF8 so teebbaaaabbooooommmm !!! xD

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia .......

~pic :: credit to Daus Fan Club [FB] ~

pon2 ! hari neyh, Fina nak story mory pasal my 2nd D , Daus AF8 . heeee~ tadi, Fina jejalan kat FB .. boring doe ! huh ! Fina klik situu .. klik sini... then, klik home troz .. tgk perkembangan kawan-kawan *kononnya :P*. huhuhu~ and .... kat atas sekali, kira yang paling latest laa .... ada
status baru dari acc Daus AF8 Fan Club . wooooo ! baru lagi ! so, maknanya .. Daus on9 ! muehehe .. Fina troz pi ke page tuu .. Fina tengok, semua mesej yang fans dia tinggal kat wall page tuh, semua dia reply .. tak percaya ??? tengok bawah neyhh ........

*sorry deyh .. pixca prnt scrn tuh tak buleh upload .. Fina tataw kenapa .. dah banyak kali try .. tak buleh jgak ... tak buleh tunjuk kat korang .. ==" nanty klau rajin , Fina pi prnt scrn len mesej2 tuh keyh .. hummmm~ :(( *

apa-apa pun, cayalah Daus ! mesra peminat betul . ;D hopefully dia kekal cam tuh .. jangan jadi macam sesetengah artis yang layan peminat yang dia kenal jer .. yang tak kenal, dy buat dont know jer .. huhu~

humm ... mesti ada orang cakap, "alah ! admin laa tuu .. " hello ? kalau admin .. mesti kat status yang dia buat tuh , dy tulis "[admin]" . okey, kalau sekali pun dia admin jer, bukan Daus sebenar .. Fina memang respek gler3 lah kat admin tuh sebab dia rajin nak reply tiap-tiap satu mesej yang fans Daus hantar kat wall page tuh .. ;P okey ! off topic ! haa! kat bawah nie ada biodata Daus . check it out !! ;)

~ pemenang tempat ke-3 AF8 (credit to DFC again) ~


Nama Penuh : Muhd Shahril Firdaus B. Eli
Tarikh Lahir: 25 Ogos 1988
Tempat Lahir: Hospital Umum Sarawak
Umur : 22 tahun
Jantina: Lelaki
Bangsa : Melayu
Agama: Islam
Tinggi : 166cm Berat : 57kg
Status Perkahwinan: Bujang
Pendidikan Tertinggi: Diploma (Akauntan)
Adik Beradik: 5 orang (Bongsu)
Hobi: Bermain alat muzik, menyanyi, menari dan kemas rumah
Gambaran Peribadi: Periang, peramah <3, suka main muzik dan mudah difahami.
*lagu terbaru Daus , akan keluar bulan 1 naty .. fans Daus .. sama-sama kita tnggu yea .. :))

okey . ituu sajje .. daaaa~ ;))

p/s : my 1st D sape eyh ?? hummmmm~ of coz la DAFI ! hehehe ;D the one and only keyh .. ♥

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...