.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, December 5, 2010

AWARD ! :D

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia .....



thanx too my new friend dalam dunia blogging neyh , Aleeza sebab bagi award nie :) .. award nie memerlukan anda menyatakan 10 hal tentang diri anda .. rasanya laa .. humm … okey .. teruskan … ;)
10 facts about me .
1 – satu-satunya NUR EDRINA BT ZULKAFLI ;)
2 – cinta sama fotografi
3 - peminat setia DAFI
4 - minat dengan sukan walaupun tak aktif bersukan
5 – suka orang yang berterus terang
6 – mudah tersentuh (cepat merajuk + senang menangis )
7 – menyimpan angan2 utk memiliki camera DSLR
8 – tak suka keluar rumah .. kecuali dengan mak atau ada event2 penting dengan kawan-kawan . heeeee~ (^^,)
9 – dilahirkan pada bulan September
10 – I’m not single :P
okey . itu saja .. :)
hah ! dengan bangganya ! saya meng’tag mereka-mereka ini untuk mengambil award di atas dan menyenaraikan 10 fakta menarik tentang diri mereka ..
scha dalena salvatore
iman bieber
fairuz ROGX
myra sepatu ungu
farhirah pelangi

fina dah di'tag pada 18.nov.201 (mengikut masa shoutbox) .. tetapi disebabkan internet slow sangat-sangat .. fina menyedari tentang award tuu pada 2 hari selepas tu .. huhue~ nak update terus masa tuu tapi 'mood' internet tak elok laa .. tak tau laa apa yang dia marah sangt kat fina sampai dia jadi slow semacam jer ... macam tak mau bagi fina guna dia .. hahahaha . tapi hari nie, mood internet elok , so, dapatlaa update sal award nie .. (^^,).. thanx eyh aleeza .. laen kali bg lagi .. hehehe . papai ! salam .... :)


0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...