.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, September 11, 2011

UCAPAN RAYA UNTUK DAFI + DFC ... ^^

Assalamualaikum~ annyeong haseyo !

rasanya boleh lagi kann , nak wish , SELAMAT HARI RAYA ~! heee~ mintak maaf ye kalau ada salah and silap .. ^^ and also , Selamat Hari Merdeka Malaysia yang ke-54 .. xD

budak nie kembali sekejap .. hehehe~ Fina ada jumpa something dekat wall DFC ........


menarik~! Fina nak cuba nasib sekali lagi .. hehehe. walaupun Fina tak kreatif, Fina nak try jugak .. sebab ?? macam mana lagi Fina nak tunjuk yang Fina nie Dafinites yang aktif ?? kalau nak join event DFC, Fina dok jauh~ susah. iskkk~ 
TT TT so, nie je cara Fina nak tunjuk , Fina always jadi seorang Dafinites, join benda2 yang DFC anjurkan dekat web .. ^^

nie ucapan yang Fina buat sendiri ---

BILA TERASA RINDU, ucapan dikirim tanda ingatan.
Di Lebaran ini, INGINKU memohon maaf SEANDAINYA ada salah dan silap DI ANTARA kita.
ADINDA seorang manusia yg LEMAH, tak pernah lari dari buat salah..so, if ada salah tu, maaf yea. hehe :)
Ku pasti rasa EUFORIA sekiranya dapat beraya bersama,
bila DUA HATI MENJADI SATU, lebaran yang dirai pasti lebih dirasai. xD
SEBELUM KITA BERPISAH, 3 KATA khas buat DAFI + DFC dari Dafinites yang jauh di Perlis,
SELAMAT HARI RAYA ~!! =) <3 

*CAMNI-LAH raya kita !! opsss~! sorry~ hehehe ;P

SEUMUR HIDUP as Dafinites ^^,
- Nur Edrina
[dina_dafinites]

** yang bold + warna biru tu - tajuk2 lagu Dafi . kecuali yang camni-lah tu. yang tu lirik lagu je, tajuk lagunya Rentak Optimis [Dafi ft. Shila].

Adinda - adik
Dua Hati Menjadi Satu - Dafi + Dafinites
Sebelum Kita Berpisah - sebelum ucapan diakhiri
*lagu Hanya Namamu Cinta, Fina taktau nak buat ayat :'(

okey tak ucapan tu ?? hummm~  taktau nak buat macam mana dah bagi jadi kreatif .. huhu~ 
taktau laa ucapan nie terpilih ke tak masuk dalam buletin Dafinites .. takpelah , yang penting, dah usaha .. kannn ? ;)

k.lah, Fina chow dulu~! Annyeong~!! <3

kelmarin sedih .. kerja menangis ja .. tapi bila buat benda nie,  terus happy .. :)

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...