.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, May 24, 2013

11 Question from Roos Marlina

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...

hype! kekeke. dah lama tak di'tag camni. heh. fina di'tag oleh dik Ros. thankyou sebab tag :) lets check it out~~~
The rules :
  • You must post these rules. Each person must post 11 thing about themselves in their journal.
  • Answer the question the tagger set for you their post. And create eleven new questions for people you tagged to answer.
  • You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  • Go to their page and tell them you have tagged him/her.
  • No tag back.No stuff in the tagging section about "You are tagged if you are reading this" You legitimately have tagged 11 people.

hmmm. nak lari sikit dari rules tu boleh dak ? kekeke. jk jk jk ;ppp okiess. lets start. ;)

11things About Me::
  1. real name: Nur Edrinapopular as Fieyna Girang. *perasan to the max. kahkahkah*
  2. 19 tahun
  3. budak DBS (DiplomaBusinessStudies) UiTM Arau
  4. pure Perlis, Malaysian. hehehehe ^_~
  5. sangat mudah menangis. kuat merajuk. hehehe
  6. hardcore fan of Dafi + SHINee + YongSeo (CNBLUE/SNSD)
  7. suka Korean food
  8. bercita-2 nak jadi seorang photographer. nak ada camera sendiri. studio sendiri.
  9. teringin gilaaa nak belajar main piano + ada piano sendiri warna pearl aqua. insyaAllah one day :')
  10. mempunyai impian untuk fasih bahasa Korea 
  11. hmm....i want.....to be...in DeanList.... need to study smart study hard :')) wish me luck

11 Question from Ros (+ my answer)
1. Siapa nama penuh awak?
sila rujuk di bahagian About Me. kekeke ;p

2. Apa yang awak minat?
photography.music.internet :3

3. Awak ni orang yang macam mana?
pendiam?? hmm. yelah kot. tak reti nak approach orang. selalu awkward T__T

4. Apa yang awak nak sangat-sangat?
DSLR camera :') + piano ^^ extra: jumpa Dafi ; SHINee ; CNSD. kekeke ;p

5. Nanti kalau dah khawin tempat honeymoon mana yang awak akan pilih?
Paris..or....Korea?? ntah. masih jauh ;p

6. Cita-cita awak?
Photographer :))

7. Sejak bila awak mula terjebak dengan blog?
2008 :3

8. Ada Big Bos tak ? Kalau ada kenapa awak sayang dia?
tak kerja lg. takda Bos. kekeke ;p

9. Apa yang awak suka lakukan bila bosan?
scroll TL twitter :3

10. Awak suka tengok wayang?
suka. tapi tak selalu pergi cinema. haha

11. Awak suka layan movie yang jenis macam mana ?
apa pun boleh. asal jalan cerita awesome and tak merepek. hoho

11 New Questions from me
  1. Satu perkataan untuk menggambarkan diri awak?
  2. Siapakah idola awak? 
  3. Apa warna kesukaan awak?
  4. Suka Running Man tak? hehehe ^_^
  5. Pernah melancong ke luar negara tak? ke mana?
  6. Barang/perkara apa yang awak suka sangat sangat?
  7. Mood awak terganggu bila ......... ? *isi tempat kosong. hehe*
  8. Dah berapa lama jadi blogger?
  9. Awak pernah join mana2 blogger gathering tak? best? :)
  10. Apa pendapat awak tentang blog iamFyna ni?
  11. Awak suka tak game tagging2 macam ni? Fina suka ! x) if awak tak suka, maaf fina tag awak. hehe. peace ;)) /hug/ keke
11 mangsa tag
  1. http://liyaabloggies.blogspot.com
  2. http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/
  3. http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/
  4. http://miszfarahanis.blogspot.com/
  5. http://farahdeenafisal.blogspot.com/
  6. http://ikajohans.blogspot.com/
  7. http://gadis-hijau.blogspot.com/
  8. http://aynasyafiqah.blogspot.com/
  9. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/
  10. http://missikushi.blogspot.com/
  11. http://angellovesoldier.blogspot.com/
woahh. finally done! semput buat. pening pk nak buat soalan apa >< hahahaha. just kidding ! ;p soalan tu fina main buat jea. heeee. hope korang yang fina tag sudi jawab. hehehe. orang lain kalau nak jawab pon boleh. no problemo ;) 

if dah buat entry pasal soalan tu, tinggalkan link entry tu kat komen ea. heee. thankyouuu :* till then, annyeong ! 



--check this outt! ^^--







fina rasa macam fina tag blogger awesome. fina amek random jea. jangan marah ea. hihi

2 Stars Talking:

Hs Green said...

http://gadis-hijau.blogspot.com/2013/05/blog-post.html

:)

farah deena said...

tq tag ! :) .nanti saya jwp. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...