.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, September 21, 2015

GIVEAWAY: MY GRADUATION CELEBRATION!

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...

GA Graduation?? Fina punya graduation ka?? O.o na'ah~~ Fina grad bulan 11 nty.. ni rakan blogger punya GA ni. Fina mau memeriahkan majlis. hihihi. check it ouy guyss ;))

klik sini kalau nak join
Instagram / FB / Twitter :: bintanghati.nez / Fieyna Girang / @nurEdrina
Ucapan :: 
alahai. Fina bab bagi ucapan ni yang lemah sikit ni. ermm ermm. lets try. hahaha. first of all, Congrats to penganjur GA, Nur Raihanah a.k.a Rrai on your convocation^^ semoga Rrai dapat sambung degree dengan gembira dan berjaya dalam kerjaya nanti yer :) mesti best dah grad kan. taksabar pulak rasa nak grad November nanti. hiks. hmm. tu je kot, ikhlas dari hati. hehehe. all the best for future, Rrai^^

pilihan hadiah :: No.14

so sad takpandai buat entry kreatif. ni pun okay lah yer. hehehehe. wish me luck^^ yang lain kalau nak join, sila2. klik banner yang atas sekali tu yer.. due: 7 Oct 2015.. ada masa g ;) ok lah~~ toodlesss~~

 

4 Stars Talking:

Syah said...

Jom join GA ni.RM200 menanti anda!
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

Mimi Kyumi said...

Mimi Singgah Blogwalking Sini Dari Segmen yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

Semoga Berjaya..T---T

Along Misuari said...

Good Luck...
BW dari segmen yang sama

AM nak ajak..

Follow blog AlongMisuari

Artikel TERBARU AM

Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

HOT ITEM..
LeoRa For Men
LeoRa For Women

Terima Kasih
AlongMisuari

sha dhira said...

shad singgah dari ga yang sama, all the best <3
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...