.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, September 21, 2015

GIVEAWAY: MY GRADUATION CELEBRATION!

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...

GA Graduation?? Fina punya graduation ka?? O.o na'ah~~ Fina grad bulan 11 nty.. ni rakan blogger punya GA ni. Fina mau memeriahkan majlis. hihihi. check it ouy guyss ;))

klik sini kalau nak join
Instagram / FB / Twitter :: bintanghati.nez / Fieyna Girang / @nurEdrina
Ucapan :: 
alahai. Fina bab bagi ucapan ni yang lemah sikit ni. ermm ermm. lets try. hahaha. first of all, Congrats to penganjur GA, Nur Raihanah a.k.a Rrai on your convocation^^ semoga Rrai dapat sambung degree dengan gembira dan berjaya dalam kerjaya nanti yer :) mesti best dah grad kan. taksabar pulak rasa nak grad November nanti. hiks. hmm. tu je kot, ikhlas dari hati. hehehe. all the best for future, Rrai^^

pilihan hadiah :: No.14

so sad takpandai buat entry kreatif. ni pun okay lah yer. hehehehe. wish me luck^^ yang lain kalau nak join, sila2. klik banner yang atas sekali tu yer.. due: 7 Oct 2015.. ada masa g ;) ok lah~~ toodlesss~~

 

GIVEAWAY Ketiga : HARI RAYA AIDILADHA by Yaya Cendana

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 
click sini untuk join^^

Ucapan Hari Raya Aidiladha ::
di sini, saya, Edrina ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha buat family yang nun jauh di utara (Perlis). eh. macam kat radio plak. wahahahaha. ok2 sambung. sedih sikit raja haji taon ni sebab takleh beraya ngan family. birthday sambut kat tempat orang, raya pun ditempat org, dah ah tarikh dedua dekat. sobss. okay enough mood sedih. hahaha. yang balik ke kampung tu, hati2 yer. semoga hari raya kita semua diberkati walau di mana kita berada. amin.

and to penganjur GA, sis yaya..and semua sponsors...Salam Aidiladha dari fina^^ hopefully ada rezeki kat sini, boleh jadi duit raya ngan hadiah bday. hihihi. kalau takde rezeki takpe, memeriahkan GA rakan blogger. giteewwww~~ hahaha. ok. sebelum Fina merepek panjang lagi, better stop. hehehe. okie byeee... wassalam~~

 

Sunday, September 20, 2015

BROOCH Mini Giveaway

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 
 http://hanyadihatiku.blogspot.my/2015/09/brooch-mini-giveaway.html
klik sini untuk join
senang sangat. meh join ramai2^^ yang nak order brooch pun boleh. klik banner kat atas k. hope ada luck sebab fina suka collect brooch. hehehehehe ^_^)v
 

Saturday, September 19, 2015

MOOD : Nak Join GA :D

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 



Hye. fuh fuhhh (tiup habuk). hahaha. sudah bersawang ini blog. blogger chipsmore en. macam ni lah. lol. tengah menaip entry dalam draft untuk dipublishkan. so, sambil2 type tu mood nak join GA/Segmen datang. kihkih.

sesapa nak promote GA ke segmen ke, sila tinggalkan link di ruang komen ya. thankyou^^

 

Wednesday, September 16, 2015

Wordless Wednesday #4

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 

2015.09.16
Selamat Hari Malaysia ^_^


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...