.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Saturday, April 15, 2017

I Love Blogging With Sis Hawa & Her Sponsors

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 
click banner to join
Apa yang menyebabkan saya saya berasa seronok untuk terus menulis blog?

Apa ya sebabnya yang membuatkan seorang 'Blogger Chipsmore' (kejap ada, kejap hilang) ini terus bertahan di sini? Walaupun kadang-kadang hiatus kejap, tapi in the end, masih kembali ke sini. Since 2009 and counting......

Sebabnya, I love this blog soooo much! I keep my memories here. Seronok untuk terus menulis sebab kalau simpan memory dekat sini, at least, taklupa terus. So, bila terasa rindu, boleh scroll-scroll buat throwback memory yang tak mungkin berulang kembali. ecehh. heheh. Sebab lain diri ini masih seronok untuk menulis blog adalah kerana rasa happy bila share something I love with other people. Lagi happy bila dapat feedback dari readers. Tu membuatkan diri ni semangat lagi untuk publish next entry. Walaupun entry blog ni majority ke arah personal, tapi, I'm trying to improve cara penulisan. Besides, dapat kenal kawan-kawan blogger lain yang super friendly.

Extra! Lagi seronok nak menulis bila tengok nuffnang meningkat dari hari ke hari. Hahah. tu bonus. Okay, sampai sini je lah dulu. kang panjang sangat, bosan plak. Hehehe. byebye~

Eh one more! I love blogging with sis hawa and her sponsors. walapun baru jumpa blog sis hawa sebab ga ni, but already feel the love. gitewww ๐Ÿ’— hehe. k, bye for real๐Ÿ˜„


last minute gila join. hope masih diterima penyertaan ini. toodless~~
 

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...