.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, February 15, 2011

Mama Kyra 1st GA

Assalamualaikum ... 1st sekali, Fina nak ucapkan salam Maulidur Rasul kepada semua umat Islam . (^^,) hummm .. dah lama senyap kan blog nie .. huhu~ komputer Fina rosak balik laa . jadi macam hari tuu balik , tiba-tiba jaa .. :( so, tak boleh laa nk update blog . kadang-kadang je boleh kalau kali nie rajin nak berjalan ke cc . ngeh3 .. ok lah ! stop story pasal komputer tu . hari nie , fina nak join GA yang dianjurkan oleh Mama Kyra . fina ditag oleh si schaVAMP . lets check it out ! ;)

1) Jadi Follower Blog mama Kyra serta blog contest mama kyra dan kena add blog penaja Hadiah sekali yea..
Symma a.k.a mama kyra
* DONE *

2 ) Buat satu entry bertajuk " Mama Kyra 1st GA"
* DONE *

3) Tepek banner seperti di atas di entry (sidebar x payah pun xpe)
* DONE *

4) Dah siap hantar penyertaan anda kat N3 ni ok
* OTW * (^^,)

5) nak tag blogger lain pun boleh sekurangnye tag seorang blogger lain yea..
 Awatif
* DONE *
*************************
5 pemenang akan ditentukan dgn cabutan dr tangan bertuah anak dara kami hehehe
Keputusan akan diberitahu pada 28 FEBUARI 2011..
******************
penambahan syarat hehhe
sila jadi follower blog baru mama ni
Giler-Contest
* DONE *

due dated 26 Febuari 2011 okies..
nak join ?? jom ! ;) 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...