.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, February 6, 2011

First Gathering make me SMILE !! (^^,)

Assalamualaikum ....





wooots ! tengah hepy nie .. heeeee~  kelmarin kann .... 5 FEB 2011 , Fina join Gathering Blogger Perlis anjuran abgteror bertempat di Kuala Perlis . Gathering pertama di Perlis (kalau tak salah) and gathering pertama yang Fina join . :) sebenarnya, kezen Fina, zaty luvlianncezzz yang ajak Fina join Gatherng nie . Fina nie jenis yang macam .... humm .. malu-malu kucing sikit .. kalau kat luar lah, dengan orang yang baru Fina kenal . kat luar je okey, kat dalam blog, Fina memang friendly .. nak taw kenapa macam tuu ?? tunggu fina cerita di lain entry laa yea .. hehehe .. so, tuu laa sebab utama Fina join gathering nie . Fina nak macam mana Fina tegur orang dalam blog, macam tuu jugak Fina tegur orang kat luar  . dalam erti kata lain , mudah bergaul dengan orang . huhu~ ok lah . lets check it out ! ;)



Fina and Zaty sampai kat sana dalam pukul 6 cam tuh .. rasanya laa .. huhu~ abgteror kata kami dua malu-malu . haha . memang pon .. 1st time larhh ! hehehe~ kami bergerak ke pondok yang abg2 n kakak2 tuu duduk dengan rasa segan-segan . hehehe . kenal2 dengan diorg jap, lepas beberapa minit, dah agak cukup orang ,kami semua bergerak ke tempat makan . :)

~ :) ~
humm .. lepas order, sementara dok tuggu makanan sampai ... Fina terfikir ... dalam kalangan kami semua, Fina paling muda . keh3 .. budak form 5. Fina rasa diorg tak perasaan pon Fina paling kecik antara diorg semua tuh .. sebab ada kezen Fina yang macam meng'cover'kan Fina .so, nampak besar sikit laa budak kecik nie .. hahaha . hello ?? Form 5 ! kecik ker ?? soryy, perasan seketika ! :P

okey, nur edrina ! stop merepek sat noo . huhu~ sorry2 . hehe :D .  meyh tengok pixca plak . xD

~menu  (^^,)~
~nyum3~
~dok dgr uncle (baju hijau) bercerita~
~tumpukan perhatian okey ;)~
 makan2 + sembang2 + ketawa2 ..... huhu~ sampai laa kenyang... hehehehe (^^,)

~sis GKSB . PEACE ! ^^ ~


~kenyangnyer ... eh ! tgk zaty n ehem2 ... hehehe <3 ~
~mana waiter neyh ?? nak bayar ! huhuhu~
setelah berminit-minit kami tunggu .. baru laa ada orang mai ambik bayaran . ish3 .... seb baek laa masing-masing sabar kan ?? heee~ ;) okey . kenal2 dah .. makan2 dah ... candid2 pun dah .. 1 lg ! photoshoot ! bhahahax. :P wajib laa kan ?? hehehe . okey, nie hasilnya . :))

~sunset (^^,)~



~ :) ~



~ gambar gedik . katanya ! gedik ker ?? tak kan , tak kan ?? hehehe :P~

~ the girlz ~

~orang kuat utk petang tuhh .. ~

~ see ??? i SMILE !! because of them (^^,) ~
serius cakap ... walaupun Fina diam2 masa tuh, Fina hepy sangat jumpa diorang semua.best !. friendly sangat + ceria jgak ... (^^,)  laen kali buat lg eyh . insya-Allah, Fina n Zaty join .. hope, kalau ada lagi nanti, ramai lagi yang join ... ;)


abang2 + kakak2 + uncle blogger yang gempakz ! ;) --

Abg Teror
Uncle

+ 2 org bodyguard akak blogger . hehehe

pix credit to : abg teror

p/s : HEPY BEZDAY TO MY COUSIN :: ZATY ;) semoga Panjang umo, murah rezeki selalu . May Allah Bless You .

4 Stars Talking:

zaty luvlianncezzz said...

hey u!! luv u

tenxxx..terbaekkk lah kn..

tenx wishh..emmm..bodyguard x ley blah.hahaha

uncle said...

waaa kenapa muka uncle berserabut bila tengok kat sini hahahha...terima kasih kerana buat entry tu kat sini..lepas ni boleh cari member..join..jadikan gatering ke2 lebih gempak nanti ek.

Nur Edrina said...

@zaty luvlianncezzz u r welcome . haha . yolah tu tak bleh blah . :P shhh.. hehe

Nur Edrina said...

@uncle serabut ke ? tak lah . hahaha.mesti lar . nanti nak ajak ramai lagijoin . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...