.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, July 19, 2011

180711, Saeng il chuka Hamnida Taemin ~ ^^

 Assalamualaikum ~ :)

hasihhh~ lewat sehari buat entry nieyh .. tak pa na .. ? hehe .. :)



okey, kelmarin bezday Taemin ( SHINee's maknae) . . .Happy 19th Birthday ! (19 in Korea) ;) May all your wish come true . :)

even kelmarin bezday Taemin, my SHINee Girl and me + 2,3 orang kawan2 K-pop yang ada, kami buat macam bezday Ateen jugak. sebab dia memang minat Taemin. :)  idea nak celebrate bezday Ateen masa hari Bezday Taemin nie, idea JongHyun [Scha] . bezday Ateen yang real is on February~  waktu February lepas, kami tak rapat macam sekarang. so, Fina rasa idea tu memang great ! ^^

Taemin's Birthday Party in Derma ^^
Time : 18 July 2011,  3.15 pm
Place : Pondok Kelab Korea

Onew, JongHyun, Key, Minho share duit untuk beli Blueberry Cheese Cake nie utk Taemin ^^

~ sebelum Taemin sampai :) * kek disembunyikan . kekeke~

~ Yong tolong bukak kek tu ~

~ masing2 snap pix cake .. yg paling dekat tu, Taemin ! ;) ~

~ :) ~

~ Taemin suka kek tu ?? good ! ^^ ~

~ acara memotong cake :) ~

~ Onew n Taemin :) ~

~ Minho n Key :) ~

~ Ateen . Scha . Hani . Keyla~

~ SHINee Girls ^^ Fyna [Onew], Ateen [Taemin], Scha [Jonghyun], Hani [Minho], Keyla [Key] ~

hari yang best. sukaa~ ^^
Gomawo Chingu(s) :: Scha [for the great idea] ; Hani n Kiela [setuju share duit] ; Tiqah, Nadia, Yong + sapa2 ja yg ada time tu [memeriahkan majlis] andd~ 

Ateen !! thanks sebab terima suprise neyh .. hehehe . hope next year boleh sambut lagi sama2 (your real bezday) ^^ and hope, 5 of us can go to the SHINee concert together xD

gtg~ annyeong~! ^^


*pondok kelab Korea tu saja2 kami bagi nama sebab K-pop Lovers selalu lepak kat situ .. ngeee~ ^^ [nama betulnya, pondok belajar :) ]
* budak nie tak pandai nak edit-edit .. sory . pix atas sekali tu tak segempak orang laen edit =.=
* sorry for the broken eng .

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...