.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Saturday, July 16, 2011

Gomawo, oppa ~! xD

Assalamualaikum~ :)


hye bloggers .. :) ouchhh~ miss my blog .. T^T when can i get back my bb ?? :( bb tak da, kerja bawak notebook 1Malaysia tu p sekolah ja .. bila ada masa terluang sikit, terus bukak n memanfaatkan wifi sekolah .. huhu .. oke2, off topic ! =.=

hummm~ my SHINee Girls [ Scha, Ateen, Key-la and *Hani ] and me nak beli T-shirt SHINee neyh~



diorg semua ada duit dah .. tapi Fina tak cukup duit lagi masa tu.. huhu~ so, try laa mintak kat abg long and abg ngah, nak pinjam .. Batch nie tutup 15 July ; 5pm, Fina mintak tu 13 July .. angah cakap dia tak dak duit, tak dpt gaji lagi, mintak kat along .. Fina pon mintak laa kat along .. along cakap, tengok dulu ..

aigooo~ :(  angah memang confirm tak bagi .. sebab kalau dia ada, memang dia akan bagi , kalau tak dak , memang dia cakap tak dak .. along tuu ... haishh~ susah sikit nak taw keputusan dia .... so, Fina pk masa tu, kena kumpul sendiri laa jawabnya~ Fina cakap kat kawan2, terpaksa laa tunggu 2nd batch untuk beli tee tu .. humm~

Tapi kelmarin , 15 July.. Fina balik dari tusyen pukul 6.30ptg ... dok kat ruang tamu sat .. tiba-tiba .......


*along
*Fina

"Bila nak duit ??"
"Next week .."
"Kira gena ni ? bayaq balik ??"
"Haa, nanti kak bayaq balik laa.. :) humm.. 20 dah laa"
"20 ja ?" *hari tu mintak 40 .. baju tu lebih kurang RM 40
"Yala, 20 kak ada dah .."
"Nah (50).. tak payah bayaq balik laa.."

ouchhh ! terkejut + hepy ... Gomawo, Oppa !! <3 

heeee~ kalau laa sis tu tutup batch tu malam .. kan dah boleh order .. huhu~ tak pe lah .. janji duit dah ada .. anytime boleh order .. tunggu next batch open ..

apa2 pun ... Scha, Ateen, Kiela, Hani .. sorry .. sebab kami, jadi lambat hampa nak beli baju tuu .. Mianhae, Chingu~ :(



tu je .. annyeong~

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...