.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, July 8, 2011

SEDIH dan GEMBIRA ~ :( & :)

UPDATE : 8 JULY 2011

 ottoke~ :( dapat berita SHINee nak buat showcase kat MALAYSIA this SEPTEMBER .. waktu tu trial SPM dah dekat .. huh ! kenapa mesti tahun nie ?? kenapa mesti bulan SEPTEMBER ?? taktau nak cakap apa . minat kot .. kalau laa boleh buat benda yang sama macam apa yang Fina buat waktu Dafi mai Perlis hari tu , kann best .. tapi mustahil ! 100% mustahil .. waaaa~ nakkk pi !!!! :'(

*beharap berita nie tak jadi realiti untuk tahun nie ... iskkk~

http://www.facebook.com/event.php?eid=169906883062705

Update: 6 JULAI 2011


Assalamualaikum ... Fina kat cc sekarang .. my bB kan rosak , tak pi amek yang baru lagi .. T^T hummm~  taktau nak buat apa .. my SHINee Girls [ Scha*Jjong* , Kiela*Key* , Ateen*Taemin* ]  tak online ..  so, memang decide nak update blog .. banyak cerita nak story tapi ambik masa yang lama .. so, senang cerita , update pasal contest/GA jaa , ringkas dan cepat .. :) k.lah .. gtg~ annyeong~ <3


26 JUN 2011

Assalamualaikum .. just a quick post ..

SEDIH >> my bB sakit, tak da harapan nak sembuh. Kena pi amek dekat centre Maxis di Alor Setar untuk modem baru yang free sebab bB tu warienty sampai bulan 10 neyh .. * to my abg long :: Please !! cepat, cepat pi ajak kak long pi a.setar dengan keta dia. kakak nak bB tuh balik ! nak internet .. ! waaa~ TT^TT

HAPPY >>

  1. Dafi sebahagian dari persembahan Sepah (juara ML) ;D
  2. budak neyh dapat hadiah lagi .. ^^
* nak tau detail sal benda happy tu .. tunggu esok-esok2 nah .. Fina buat entry khas untuk tu jah .. sekarang tak cukup time~ annyeong ! <3


4 Stars Talking:

nohoho =) said...

haha....dafi

Ezay Hadry said...

wah dapat hadiah ye...nak bgtay lagi ni, menang GA luckydraw ezay tuh..cepat2 bagi details ye..tengok entri sane tuk lebih lanjut..tahniah dan terima kasih :)

Nur Edrina said...

@nohoho =) awat ?? -.-

Nur Edrina said...

@Ezay Hadry tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...