.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, October 9, 2011

dina_dafinites --> 3 years 36 weeks ^^

Assalamualaikum .
Annyeong Haseyo~

*i make this entry because i really really miss Dafi and DFC .. :'(*

dah lama tak lepak dekat web DFC. serius ...... rindu~


~dah lama tak log in :'( ~
sebab apa dah lama tak log in kat situ ?? sebab tak bukak web tu dekat pc sendiri .. akhir2 nie, Fina selalu bukak web tu kat cc, so, tak log in .. takut lupa log out .. huhu~ Fina log in plak even kat cc sebab Fina nak confirm'kan something .. :')

lepas dah confirm'kan benda tu, ingat nak log out troz , tp Fina pk, alang-alang dah log in, merantau dulu lah kat situ ^^ .. 1st, Fina tgk benda atas tu, yang dalam pix atas nie .. Fina dah berdaftar kat situ selama 3tahun 36minggu .. lama kan ?? sebenarnya, Fina dah jadi Dafinites hampir 5Tahun .. cuma Fina lambat berdaftar kat web tu .. waktu Fina dapat lappy and bb, Dafi dah keluar AF and web DFC pun dah bergerak aktif .. :')

~nie acc Dafi .. ^^~

~ChatBox DFC yang dah sunyi ... :'(~


waaa~ i really miss this CB .. dekat CB nie lah, Fina start kenal Dafinites, CMOD, VID, and family DFC yang lain .. hari2 Fina meriah sejak tu .. Fina selalu masuk situ .. Fina banyak habiskan masa dekat situ .. bila ada orang mengata Dafi kat sekolah, Fina megadu kat dyorg semua yang ada kat situ .. dyorg hilangkan rasa sedih Fina .. tapi, Fina stop aktif sebab PMR, and waktu tu, 2009, lappy Fina start buat hal .. bb pun abg long jual .. Fina tak berapa katif dah kat cb .. :( ahhhh~ i miss them ~!! sekarang cb DFC dah sunyi .. sangat ...... tengok laa pix atas tu, kosong jaa .. tsk tsk :'( serius, Fina menangis sekarang ...

my big family, DFC ....... i miss you guys sooo much .. Fina taktau korang ingat Fina ke tak .. tapi Fina ingat korang ........

~ hope, i can meet you again ... ~
gtg~ annyeong~ :(

4 Stars Talking:

edzlin007 said...

I miss DFC too. Hari2 masuk CB, cuma sebab takde org, jd masuk jenguk je la :)

e d r i n a . 피나 said...

@edzlin007 sebak bila Fina tengok cb sekarang :( berharap sangat cb meriah mcm dulu ...

Manja Mazlan said...

manja p0wn rind0 DFC gak..H0pe jd cam dl0...=(

e d r i n a . 피나 said...

@Manja Mazlan yup .. hope so .......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...