.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, October 12, 2011

Yeay~! I've received it ! ^^

Assalamualaikum ..
Annyeong Haseyo ... :)


Dafi - being the best student with Professional Diploma in Sound and Music Design




Onew - got the 2nd place in school

me (their fan) - ??? -,-


oppa~ why I'm not clever like you ?? Dafi, I want to be the best student like you do .. hukss~

hummm. result exam kali ni .... markah ada yang meningkat, ada yang maintain, satu turun .. tapi .... rangking dalam kelas, kat situ jugak .. No. 8 dari 18 student .. ahhh~ memang Fina budak ke-8 dalam kelas kot .. apa pun, bersyukur apa yang Fina nak capai, tercapai .. and sedih macam nak guling2 sebab banyak careless , careless kecik yang memberi impak besar kepada result .. and soalan senang, tak boleh buat .. ughh~ :'(

memang sedih sebab tu laa .. iskk ㅠㅠ bila dok kat sekolah, sedih tu tak rasa sangat, sebab ada kawan2 yang selalu jadi teman bergelak .. huhu~ bila balik rumah ... tengok orang takda .. boring siot, taktau nak buat apa .. and ......... otak nie terus terpk pasal result exam .. macam nak nangis ouh .. last-last , tertido .. hOhO~

bila terbangun, terus mandi and termenung sorang-sorang .. iskk :'( pukul 8 ++ adik ajak pi cc .. dengan langkah yang tak bersemangat, bangun laa nak pi cc .. and .................. masa nak tutup lampu bilik, i've seen something atas rak buku .. sampul surat ! my name ! huhu~ 1st thing terpk, apa benda neyh ? bukak2 ..... ahhhhh ! mcam nak jerit bagi satu taman tu dengar .. ㅋㅋㅋ 

~ "To : Fiena Girang" even eja salah, tak kisah xD ~

DAFINITES BULETIN ! serius hepy sangat ... dari yang tak bersemangat, terus semangat nak terlompat2 .. hahax .. ;P tak sempat nak baca time tu , so bawak laa pi cc .. lepas balik cc, pi kedai makan plak .. bawak ja Dafinites Buletin tu keluar dari kereta .. mak kata, awat tak tinggal dalam kereta .. Fina jawab .. TERbawak keluar .. hahaha . sebenarnya, memang nak bawak keluar pon .. xD pi sekolah pon , Fina bawak .. hehehe 

haha. budak neyh .. buat syok boleh .. hehe .. biarla .. Fina nak join event DFC (Dafi Fan Club) susah, sebab dok jauh & masalah kewangan .. so, bila dapat something dari DFC , memang hepy tak terkata + excited sangat~!!! harap maklum yerr ^^

sekarang nie, penaik semangat Fina , Dafi and Onew .. Fina nak berjaya macam diorg .. Hope, result SPM nanti lebih baik ..... :) 



just want to tell you that i've received my exam result and my Dafinites Buletin .. hehehehe

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...