.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Saturday, October 1, 2011

Scha Hee Ra ~ Saeng Il Chuka Hae ^^

Assalamualaikum ..
Annyeong Haseyo :)

~bezday girl ^^ ~
Saeng Il Chuka Hamnida~
    Saeng Il Chuka Hamnida~
    Saeng Il Chuka Hamnida ~ SchaHeeRa ...
    Saeng Il Chuka Hamnida !

hehehe. nyanyi lagi sekali kat sini .. kelmarin nyanyi tak berapa nak jadi .. heheh ^^

~my wish for her :) ~
Chingu~
Thanx because always give me the support .. give me advise, care about my feeling .. and always there for me even tho u're tired and sick with my attitude .. hehe~ mianhae for that .. :) hope, we'll be friends forever .. Happy 17th Birthday~! ^^ and .... Saranghae Dongsaeng~! xD *hahaha~ why dongsaeng ? bcoz i'm older than you, 10 days .. kekeke ;P  

________________________________________________________________________

birthday Scha hari nie, 1 OKT .. tapi kami semua [me, ateen, nea, keyla + manager] buat suprise dekat dia kelmarin , 30 SEPT 2011 .. :) sebabnya ...........

hari tu pernah tanya dia, nak keluar dak 1hb, sambut bezday .. dia kata takmau~ so, Fina cadangkan dekat SHINee Girls, why not 1hb tu, kami ber4 pi rumah dia, buat suprise kat situ .. semua setuju .. kami dok rancang laa sapa yang nak call parents dia gtaw kami nak pi rumah .. Fina tnya Scha, dok sorg ka kat rumah .. *kalau dok sorg , tak yah kacau parents dia :) .. tapi ... baca nie ::

oh~ KL ?? Scha p KL sebab sis dia dapat baby baru ^^ rancangan kami !!  hahaha .  semua SHINee girls jadi kalut dah time tu .. aigoo~ last2, decide nak sambut hari Jumaat .. 30 Sept .. Nea yang paling kalut .. sebab, dia ditugaskan untuk menempah kek .. Kesian dia .. tapi, kami akan usahakan apa yang kami rancang sungguh2 sampai titik akhir .. heheh :)

30 Sept 2011

Nea pi lambat sebab kek siap pukul 11 .. Scha n Keyla + manager (hani) ada exam Seni .. Fina n Ateen kalut siapkan kad kami .. hahaha .. nak tau tak ? tengah kami dok decorate kad tu, cegu add math masuk .. aigoo~ tension~ time tu jgak dyowg dah habis exam .. and Nea sampai .. tapi kami tetap teruskan rancangan .. and cakap kat cegu, "Cikgu, mintak maaf ! kali nie ja ... :)" hehehe . thanx cikgu sebab macam faham kami :)

rancangan diteruskan ..
~our card for bezday girl~ :)
Hijau : DiNew (me) ,Kuning : TeenMin, Oren : NeaMinseob .. yang KeyLa takda .. dia takbuat, Fina nak tolong buat taktau nak tulis apa .. takpa, KeyLa dah bagi hadiah baik punya untuk SchaJjong :)

~ Taeminnie tgh susun hadiah dgn kad dalam kotak :) ~
 hadiah yang berkaitan SHINee World .. hope, Scha suka :)

~ Kotak hadiah .. credit to : Nea ^^ * kertas add math bawah tu .. tak sempat kemas .. heheh~
~ comey tak ?? kami share duit tempah kek ni ^^ ~


tengah dok kalut nak kejar masa buat suprise, Dinew n Teenmin sempat lagi dok snap pix dgn belon .. heheh :P



hahaha . seee ?? sebab apa tak berapa nak jadi kami nyanyi ?? sebab lilin terpadam ... aigoo~ lilin tu pun =.= hahaha .. humm~ sorry video tak berapa nak nampak muka orang .. hehehe ;P

~nea menyalakan balik lilin *flaming ;)*~

~tiup~~~ ^^

~ happy xD ~

~ Scha ??  ~

~the gift ^^ ~

 
~ we make the suprise for her ^^ ~

~taktau apa yng menyebabkan kami gelak .. huhu ~

SHINee Girls :  DiNew (me), TeenMin, SchaJjong, NeaMinho, KeyLa

~potong kek :)~

~Key Umma cut the cake for us ^^~

~ nyum2 ~


~ JongKey <3 ~
~ kek kena hidung~ key buat .. hahha ~

~makan kek .. xD * afiq cuba translate kad nea ... ~
~ JongKey ~

~ 2Min ~

~ Forever Alone -Onew- ~
 
SHINee Girls + 2 org tak dikenali .. kekeke ;P






~nyummy~~~~

~ OnTae :) ~

~ tgk budak2 nie nak buli hyung dyorg ... hahaha ~


~ finally, lekat jugak kek tu kat muka budak nie .. aigoo~

~ Nea si comot .. hehehe

~ she ate her name .. hehehe

~ Umma and her child .. kekeke ~

~ untuk scha jgak ..  :) ~

~ MinJjongYu ~

~ KeyLa with contact lens case yang Taeminnie bagi kat JJong ~

~ JongYu macam tak puas hati ja .. hahaha .. manager unnie candid pix nie .. ~

~ Taeminnie maen dgn belon lagi ^^ ~

~ Minho ^^ ~

Keyla baca kad Taemin

~ me with bezday girl ~

haaaa~ tu je ^^ even suprise nie dibuat secara kecil2lan .. dirancang oleh SHINee girls dan di sambut dengan manager hyung + beberapa org chingu .. tetap meriah .. :) Alhamdulillah, apa yang kami nak buat ; tempah kek pix SHINee, sediakan hadiah yang ada logo SHINee World, suprise'kan bezday girl ... berjalan lancar .. Scha, terkejut tak ??? hehehe .. tak terkejut pun takpa, kalau terkejut, bagus ~! kekeke

kay lah .. dah cukup panjang entry nie . i should stop here ..  annyeong~! (^^,) <3
entry  bezday berturut2 dalam blog nie .. hehehe .. ada cerita lain di antara entry2 bezday nie .. nanti Fina update yang tu .. :)

2 Stars Talking:

s c h a | 샤 said...

jeongmal gomawoyo~ bila ingat balik lawak. ttaw mcmne expression sha xD HAHAHA

e d r i n a . 피나 said...

@s c h a | 샤 hahaha .. taw takpa .. mmg lawak xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...