.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, July 19, 2011

180711, Saeng il chuka Hamnida Taemin ~ ^^

 Assalamualaikum ~ :)

hasihhh~ lewat sehari buat entry nieyh .. tak pa na .. ? hehe .. :)



okey, kelmarin bezday Taemin ( SHINee's maknae) . . .Happy 19th Birthday ! (19 in Korea) ;) May all your wish come true . :)

even kelmarin bezday Taemin, my SHINee Girl and me + 2,3 orang kawan2 K-pop yang ada, kami buat macam bezday Ateen jugak. sebab dia memang minat Taemin. :)  idea nak celebrate bezday Ateen masa hari Bezday Taemin nie, idea JongHyun [Scha] . bezday Ateen yang real is on February~  waktu February lepas, kami tak rapat macam sekarang. so, Fina rasa idea tu memang great ! ^^

Taemin's Birthday Party in Derma ^^
Time : 18 July 2011,  3.15 pm
Place : Pondok Kelab Korea

Onew, JongHyun, Key, Minho share duit untuk beli Blueberry Cheese Cake nie utk Taemin ^^

~ sebelum Taemin sampai :) * kek disembunyikan . kekeke~

~ Yong tolong bukak kek tu ~

~ masing2 snap pix cake .. yg paling dekat tu, Taemin ! ;) ~

~ :) ~

~ Taemin suka kek tu ?? good ! ^^ ~

~ acara memotong cake :) ~

~ Onew n Taemin :) ~

~ Minho n Key :) ~

~ Ateen . Scha . Hani . Keyla~

~ SHINee Girls ^^ Fyna [Onew], Ateen [Taemin], Scha [Jonghyun], Hani [Minho], Keyla [Key] ~

hari yang best. sukaa~ ^^
Gomawo Chingu(s) :: Scha [for the great idea] ; Hani n Kiela [setuju share duit] ; Tiqah, Nadia, Yong + sapa2 ja yg ada time tu [memeriahkan majlis] andd~ 

Ateen !! thanks sebab terima suprise neyh .. hehehe . hope next year boleh sambut lagi sama2 (your real bezday) ^^ and hope, 5 of us can go to the SHINee concert together xD

gtg~ annyeong~! ^^


*pondok kelab Korea tu saja2 kami bagi nama sebab K-pop Lovers selalu lepak kat situ .. ngeee~ ^^ [nama betulnya, pondok belajar :) ]
* budak nie tak pandai nak edit-edit .. sory . pix atas sekali tu tak segempak orang laen edit =.=
* sorry for the broken eng .

Saturday, July 16, 2011

Gomawo, oppa ~! xD

Assalamualaikum~ :)


hye bloggers .. :) ouchhh~ miss my blog .. T^T when can i get back my bb ?? :( bb tak da, kerja bawak notebook 1Malaysia tu p sekolah ja .. bila ada masa terluang sikit, terus bukak n memanfaatkan wifi sekolah .. huhu .. oke2, off topic ! =.=

hummm~ my SHINee Girls [ Scha, Ateen, Key-la and *Hani ] and me nak beli T-shirt SHINee neyh~



diorg semua ada duit dah .. tapi Fina tak cukup duit lagi masa tu.. huhu~ so, try laa mintak kat abg long and abg ngah, nak pinjam .. Batch nie tutup 15 July ; 5pm, Fina mintak tu 13 July .. angah cakap dia tak dak duit, tak dpt gaji lagi, mintak kat along .. Fina pon mintak laa kat along .. along cakap, tengok dulu ..

aigooo~ :(  angah memang confirm tak bagi .. sebab kalau dia ada, memang dia akan bagi , kalau tak dak , memang dia cakap tak dak .. along tuu ... haishh~ susah sikit nak taw keputusan dia .... so, Fina pk masa tu, kena kumpul sendiri laa jawabnya~ Fina cakap kat kawan2, terpaksa laa tunggu 2nd batch untuk beli tee tu .. humm~

Tapi kelmarin , 15 July.. Fina balik dari tusyen pukul 6.30ptg ... dok kat ruang tamu sat .. tiba-tiba .......


*along
*Fina

"Bila nak duit ??"
"Next week .."
"Kira gena ni ? bayaq balik ??"
"Haa, nanti kak bayaq balik laa.. :) humm.. 20 dah laa"
"20 ja ?" *hari tu mintak 40 .. baju tu lebih kurang RM 40
"Yala, 20 kak ada dah .."
"Nah (50).. tak payah bayaq balik laa.."

ouchhh ! terkejut + hepy ... Gomawo, Oppa !! <3 

heeee~ kalau laa sis tu tutup batch tu malam .. kan dah boleh order .. huhu~ tak pe lah .. janji duit dah ada .. anytime boleh order .. tunggu next batch open ..

apa2 pun ... Scha, Ateen, Kiela, Hani .. sorry .. sebab kami, jadi lambat hampa nak beli baju tuu .. Mianhae, Chingu~ :(



tu je .. annyeong~

Friday, July 8, 2011

SEDIH dan GEMBIRA ~ :( & :)

UPDATE : 8 JULY 2011

 ottoke~ :( dapat berita SHINee nak buat showcase kat MALAYSIA this SEPTEMBER .. waktu tu trial SPM dah dekat .. huh ! kenapa mesti tahun nie ?? kenapa mesti bulan SEPTEMBER ?? taktau nak cakap apa . minat kot .. kalau laa boleh buat benda yang sama macam apa yang Fina buat waktu Dafi mai Perlis hari tu , kann best .. tapi mustahil ! 100% mustahil .. waaaa~ nakkk pi !!!! :'(

*beharap berita nie tak jadi realiti untuk tahun nie ... iskkk~

http://www.facebook.com/event.php?eid=169906883062705

Update: 6 JULAI 2011


Assalamualaikum ... Fina kat cc sekarang .. my bB kan rosak , tak pi amek yang baru lagi .. T^T hummm~  taktau nak buat apa .. my SHINee Girls [ Scha*Jjong* , Kiela*Key* , Ateen*Taemin* ]  tak online ..  so, memang decide nak update blog .. banyak cerita nak story tapi ambik masa yang lama .. so, senang cerita , update pasal contest/GA jaa , ringkas dan cepat .. :) k.lah .. gtg~ annyeong~ <3


26 JUN 2011

Assalamualaikum .. just a quick post ..

SEDIH >> my bB sakit, tak da harapan nak sembuh. Kena pi amek dekat centre Maxis di Alor Setar untuk modem baru yang free sebab bB tu warienty sampai bulan 10 neyh .. * to my abg long :: Please !! cepat, cepat pi ajak kak long pi a.setar dengan keta dia. kakak nak bB tuh balik ! nak internet .. ! waaa~ TT^TT

HAPPY >>

  1. Dafi sebahagian dari persembahan Sepah (juara ML) ;D
  2. budak neyh dapat hadiah lagi .. ^^
* nak tau detail sal benda happy tu .. tunggu esok-esok2 nah .. Fina buat entry khas untuk tu jah .. sekarang tak cukup time~ annyeong ! <3


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...