.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, January 4, 2012

Contest : My Picture Very Awesome by BlogBiruLangit

Assalamualaikum ...
Annyeong Haseyo ...

oke, edrina menggedikkan diri lagi nak join contest .. so what ? hehe .. hadiah dia menarik ouh .. Fina nak laa mencuba nasib .. kot2 ada rezeki .. mana tau kann ? oke~~~ contestnya ............



tajuk contesnya pun menarik (^^,) oke~ Fina bagi pix nie >>>


why Fina cakap pix nie awesome ??? sebab >>

  1. Fina (tengah), Kiela (2 dari belakang), Sha (belakang sekali) dok atas papan gelongsor dengan keadaan yang agak susah .. nampak kaki kitaorg macam mana ? terpaksa duduk macam tu utk mestabilkn diri .. hahaha xD
  2. masih mampu tersenyum even keadaan agak tak selesa *terutamanya Sha and Kiela .. :)
  3. baju kami sama *kaler je laen .
  4. same pose !! xD and tengok 'V' shape that we make ....... selang seli .... *tak rancang pun ^^
  5. pix nie, pix 5sekawan [SHINee Girls] yang always happy bersama .. (^^,)
hey ! mengada laa kau Fina !!! cakap banyak !  hehehe .. sorry-2 ..... sorry oke ?? ;)

Fina Tag :  Zuleyqha ( http://ratuzuleyqha.blogspot.com/ ) and Zaty ( http://luvnifca.blogspot.com )
Blog AzzaWiFi yang Fina guna nie, 2 bar je .. bila masuk blog Azza , loading tak sampai seminit pun .. kira ringan laa kann ? (^^,) 







harap laa ada rezeki menang .. aminnn~ :)

4 Stars Talking:

izatty fatihah said...

thnakyouu fina..
lawa pic :)
aishh kne godek2 lappy cri gambar nie hehe~~

e d r i n a . 피나 said...

@izatty fatihah cari jangan tak cari ;)

ratu zuleyqha said...

thx tag eqha, gud luck ya! eqha dh join http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2012/01/contest-my-picture-very-awesome-by.html
thanks again (:

e d r i n a . 피나 said...

@ratu zuleyqha oke ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...